آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۰۵۲
بحران‌های دولت ترامپ تمامی ندارد

مدیر جدید ارتباطات کاخ سفید هم اخراج شد

منابع خبری روز دوشنبه مدعی شده‌اند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا «آنتونی اسکراماچی»، مدیر جدید ارتباطات کاخ سفید را از سمتش اخراج کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع خبری روز دوشنبه مدعی شده‌اند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا «آنتونی اسکراماچی»، مدیر جدید ارتباطات کاخ سفید را از سمتش اخراج کرده است.

برخی رسانه‌های آمریکایی ادعا کرده‌اند «اسکراماچی» از سمتش استعفا کرده است. علی‌رغم این، روزنامه نیویورک‌تایمز و برخی از دیگر رسانه‌های آمریکا می‌گویند که ترامپ وی را اخراج کرده است.

«اسکراماچی» ده روز پیش به این سمت منصوب شده بود. پس از انتصاب وی، «شان اسپایسر»، سخنگوی کاخ سفید استعفا کرد و «سارا هاکوبی سندرز» به این سمت منصوب شد.

مدت کوتاهی بعد از روی کار آمدن او، ترامپ، «رینس پاریباس»، رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید را از سمتش عزل و «جان کلی» را به عنوان جانشین وی انتخاب کرد. برخی گزارش‌ها حاکی هستند که اخراج «پاریباس» به درخواست «اسکراماچی» صورت گرفت.

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته اخراج «اسکراماچی» به درخواست «جان کلی» صورت گرفته است.

سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای نوشت: «آنتونی اسکراماچی سمتش به عنوان مدیر ارتباطات کاخ سفید را ترک خواهد کرد. آقای اسکراماچی احساس کرد بهتر است دست جان کلی را برای ساختن تیمش باز بگذارد. برای او بهترین‌ها را آرزو داریم.»

در روزهای گذشته، گزارش‌های متعددی هم درباره اختلافات شدید میان رئیس‌جمهور آمریکا با «رکس تیلرسون»، وزیر خارجه این کشور و «هربرت ریموند مک‌مستر»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید منتشر و گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال جدا شدن آن‌ها از کابینه بحران‌زده ترامپ مطرح شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار