آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۷۶۷
زیرسایه خورشید در بهبهان/

مهمان‌نوازی گرم ساکنان «جاده ولایت» از خادمان امام رئوف/ خادمان امام در قدمگاه امام

بر اساس اسناد تاریخی و نقل مورخان، شهرستان بهبهان در زمره یکی از مسیرهای شناخته شده «جاده ولایت» به شمار می‌آید که حضرت رضا(ع) در جریان سفر مدینه به مرو، مدت کوتاهی در این شهرستان اقامت کرده و در مسجد منسوب به آن حضرت نماز خوانده‌اند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ همزمان با ایام میلاد امام رضا(ع) و با حضور خدام آستان قدس رضوی، شهرستان بهبهان حال و هوای رضوی به خود گرفته و میزبان برنامه‌های متعددی شده است.

 هر ساله مصادف با دهه کرامت و حضور خدام آستان قدس رضوی در شهرستان بهبهان، مردم این شهرستان آیین‌های با شکوهی برگزار می‌کنند که مهمترین آن تجمع هزاران نفری در محله و مسجد ثامن‌الأئمه(ع) این شهر به نام «محله امام رضا(ع)» است.
 
شایان ذکر است خدام آستان قدس رضوی که از روز پنجشنبه وارد این شهرستان شده‌ا‌ند ،برنامه‌های مختلفی از جمله دیدار با امام جمعه و علما، دیدار با خانواده شهدا، حضور در امامزادگان موسوی، حضور بر بالین بیماران خاص، حضور در پیاده‌روی و دیدار با بازاریان و شرکت در جشن بزرگ زیر سایه خورشید و مراسم عقد هشت زوج جوان را به اجرا درآورده‌اند.
 
مهمان‌نوازی گرم ساکنان «جاده ولایت» از خادمان امام رئوف/ خادمان امام در قدمگاه امام 
 
گفتنی است بر اساس اسناد تاریخی و نقل مورخان، شهرستان بهبهان در زمره یکی از مسیرهای شناخته شده «جاده ولایت» به شمار می‌آید که حضرت رضا(ع) در جریان سفر مدینه به مرو، مدت کوتاهی در این شهرستان اقامت کرده و در مسجد منسوب به آن حضرت نماز خوانده‌اند. به همین میمنت مردم بهبهان و شهرهای اطراف، ضمن برگزاری آیین‌های مختلف رضوی؛ هر ساله در ایام شهادت امام هشتم(ع) پیاده‌روی ده‌ها هزار نفری به طول بیش از 13 کیلومتر تا این مسجد را برگزار می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار