کد خبر:۶۲۴۸۰۶
رایزنی سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد با دولت بنگلادش درخصوص حل بحران پناهجویان روهینگیا
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی روز جمعه در بازدید از اردوگاه پناهجویان روهینگیا در جنوب بنگلادش گفت: سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد درحال رایزنی با دولت بنگلادش برای حل بحران پناهجویان روهینگیا هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، «یوسف العثیمین» این سخنان را در دیدار از اردوگاه «کوتوبالونگ» در شهر «کوکس بازار» در جنوب بنگلادش عنوان کرده است.
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در سفر چهار روزه خود به بنگلادش ضمن دیدار با نخست وزیر و وزیر امورخارجه این کشورافزود: ما خواهان راه حل دائمی برای مسلمانان روهینگا در میانمار هستیم.
وی ضمن درخواست از پناهجویان مسلمان برای احترام به قوانین بنگلادش، از دولت این کشور به دلیل پناه دادن به مسلمانان روهینگیا از میانمار تشکر کرد.
سازمان همکاری اسلامی از کشورهای جنوب شرق آسیا خواسته است که با کشورهای همسایه و عمدتا مسلمان، برای حل بحران پناهجویان مسلمانان میانماری همکاری کنند.
«سیدحمید البار» نماینده ویژه سازمان همکاری اسلامی در امور میانمار دی ماه ۹۵ از سازمان ملل متحد خواسته بود، مانع افزایش بیشتر خشونت علیه مسلمانان روهینگیا و جلوگیری از نسل کشی دیگری مانند کامبوج و رواندا در ایالت راخین میانمار شود.
وی تاکید کرده بود، این حملات و خشونتهای جدید که از ۹ اکتبر ۲۰۱۶ (۱۸ مهر) آغاز شده است دستکم ۸۶ کشته برجای گذاشته و حدود ۶۶ هزار تن نیز به بنگلادش فرار کرده اند.
پناهندگان، ساکنان استان راخین میانمار و گروههای حقوق بشر میگویند نظامیان میانمار با کشتار مردم، زنان روهینگیا را نیز مورد آزار جنسی قرار داده و خانههای مردم را در عملیات نظامی در شمال ایالت راخین به آتش کشیده اند.
دولت عمدتا بودایی میانمار که از سوی «آنگ سان سوچی» اداره میشود، این اتهامات را رد کرده و ادعا میکند بسیاری از گزارشها ساختگی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.