برجام برای آلمان اهمیت دارد/ علاقمند به همکاری با ایران هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۰۰۵
مقام آلمانی در دیدار با ظریف:

برجام برای آلمان اهمیت دارد/ علاقمند به همکاری با ایران هستیم

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: از تعهد آلمان برای گفتگو و همکاری، خرسند هستیم، آلمان می‌تواند نقش مهمی در پیشرفت بسیاری از موضوعات داشته باشد.
برجام برای آلمان اهمیت دارد/ علاقمند به همکاری با ایران هستیم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «میشائیل روت» وزیر مشاور در وزارت خارجه آلمان صبح امروز با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

روت در این دیدار گفت: ما متعهد به صلح و ثبات و علاقمند به همکاری با جمهوری اسلامی ایران هستیم. برجام برای آلمان اهمیت دارد. از تلاش‌های جناب روحانی برای باز کردن درب‌ها سپاسگزاریم، آلمان به تماس‌های خود در سطح بالا با ایران ادامه خواهد داد.

ظریف نیز در این دیدار اظهار داشت: از تعهد آلمان برای گفتگو و همکاری، خرسند هستیم. آلمان می‌تواند نقش مهمی در پیشرفت بسیاری از موضوعات داشته باشد.

طرفین در این ملاقات در خصوص موضوعات منطقه‌ای و ضرورت همکاری در خصوص ثبات منطقه‌ای هم گفتگو و تبادل نظر کردند.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶
ﺍﺯ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺑﻤﺒﺎﺭﺍﻥ ﺍﺗﻤﯽ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺭﯾﻢ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺮﺟﺎﻡ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺷﻬﺮ ﺑﯽ ﺩﻓﺎﻉ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺣﻤﻼﺕ ﺍﺗﻤﯽ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺷﺪ
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار