آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۱۴۳

روزنامه صهیونیستی ادعای عباس را تکذیب کرد/ همکاری امنیتی اسرائیل و تشکیلات خودگردان لحظه‌ای متوقف نشده

یک منبع صهیونیستی اعلام کرد برخلاف ادعاهای رئیس تشکیلات خودگردان مبنی بر قطع همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی، این همکاری لحظه‌ای متوقف نشده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به حمله به شهر‌ها و شهرک‌های فلسطینی روزانه ادامه می‌دهد و این در حالی است که این حملات تن‌ها با همکاری امنیتی با سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان انجام می‌گیرد به گونه‌ای که این سرویس‌ها اطلاعاتی را در مورد انجام فعالیت هایی در فلان منطقه در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار داده و نظامیان ارتش هم با آن مناطق یورش می‌برند.

روزنامه آحارونوت اشاره کرد که تسلیم پیکر شماری از شهدای فلسطینی دلیل دیگری بر قطع نشدن همکاری امنیتی میان دو طرف است، زیرا تشکیلات خودگردان بدون هماهنگی قبلی با رژیم صهیونیستی هرگز نمی‌تواند این پیکر‌ها را تحویل بگیرد.

با این حال، ولید وهدان مدیر دفتر اطلاع رسانی امور مدنی تشکیلات خودگردان فلسطین ازسرگیری همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی را رد کرده است.

وهدان تصریح کرد که پس از تاکید محمود عباس بر توقف همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی و در جریان حوادث و رخدادهای مسجد الاقصی، هیچگونه همکاری امنیتی با این رژیم در هیچ سطحی انجام نشده است.

در جریان تنش و درگیری‌های اخیر در قدس و تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه مسجد الاقصی و بستن درهای این مسجد و نصب گیت‌های امنیتی در ورودی‌های آن و دوربین‌های نظارتی در داخل این مسجد، محمود عباس مدعی شد که هرگونه رابطه با رژیم صهیونیتسی از جمله همکاری امنیتی با این رژیم را قطع کرده است. در نهایت دشمن صهیونیستی تسلیم عزم و اراده پولادین ساکنان قدس شد و مجبور به برداشتن گیت‌های امنیتی و دوربین‌های نظارتی و بازگشایی مجدد درهای مسجد به روی نمازگزاران فلسطینی شد و اداره اوقاف اسلامی قدس بار دیگر مدیریت این مسجد را بدست گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار