آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۶۰۸۵

هیأت کُردی برای گفت‌وگو با مقامات عراق در خصوص همه‌پرسی به بغداد می‌رود

هیأت متشکل از احزاب سیاسی کرد منطقه کردستان عراق به منظور گفت‌وگو با مقامات عراق در مورد همه پرسی استقلال طی روزهای آینده عازم بغداد خواهد شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، هیأت کردی متشکل از احزاب سیاسی منطقه کردستان عراق به احتمال زیاد فردا و پس فردا به بغداد سفر خواهد کرد.

شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد، هیأت مذکور به منظور گفت‌وگو با مقامات عراق در خصوص برگزاری همه پرسی استقلال طی ۷۲ ساعت آینده به بغداد خواهد رفت.

احزاب سیاسی کُرد عراق سه شنبه این هفته (۱۶ مرداد) طی نشستی از تشکیل این هیأت خبر داده بودند .

قرار است این هیأت ابتدا به بغداد و پس از آن به کشورهای همسایه مانند ایران و ترکیه سفر کند.

المیادین اعلام کرد که اعضای این هیأت متشکل از حزب اتحاد میهنی کردستان، حزب دمکرات کردستان، ترکمن‌ها، ایزدی‌ها و آشوری‌ها عراق است.

احزاب سیاسی منطقه کردستان عراق ماه خرداد ماه ب. سر اجرای همه پرسی استقلال کردستان از عراق در ۲۵ سپتامبر (۳ مهر) به توافق رسیدند.

دولت عراق بار‌ها اعلام کرده است برگزاری همه پرسی استقلال خلاف قانون اساسی بوده و مردود است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار