آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۶۸۸۷

مدفون شدن صد‌ها نفر در سیرالئون در اثر روان شدن گِل/ ۳۰۰ جسد کشف شد

بارش شدید باران در سیرالئون موجب روان شدن گِل در این کشور شده که در نتیجه آن صد‌ها نفر از مردم مدفون شده اند که احتمال زنده بودن آن‌ها بسیار کم است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، صد‌ها نفر از مردم کشور آفریقایی سیرالئون به دلیل روان شدن گل به احتمال زیاد جان خود را از دست داده اند. این افراد در زیر گل مدفون شده اند و احتمال زده ماندن آن‌ها بسیار کم است.

«ویکتور فوح» معاون رئیس جمهور سیرالئون اعلام کرده که تعداد زیادی از مردم در زیر گل مدفون شده اند.

عمده قربانیان این حادثه طبیعی در شهر کوهستانی «رگنت» بوده اند و به گفته فوح شدت این حادثه به حدی بوده که وی احساس غم و سرشکستگی می‌کند.

وی در ادامه گفت: من خود شخصا جسد ۳۰۰ نفر را شمارش کردم و انتظار می‌رود اجساد بیشتری از زیر گل بیرون بیاید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار