یک عضومجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما در مجمع تشخیص نیازمند اتاق فکر سیاسی، اجتماعی، زیست محیطی، درمان و امور بهداشتی داریم و اگر این اتاقها در دبیرخانه شکل بگیرد زمینه را برای کارشایسته تر مجمع فراهم میکنیم.
غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص راهکارهای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری پیرامون چابک سازی مجمع گفت: ما الان در ساختار مجمع یک دبیرخانه داریم و کار این دبیرخانه آن است که آنچه در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت قرار میگیرد، جلوتر توسط کارشناسان این دبیرخانه مورد بحث قرار میگیرد و پیش نویس آن برای صحن مجمع ارسال میشود.
وی ادامه داد: نهاد دیگری که در این راستا با مجمع تشخیص مصلحت همکاری میکند «مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام» است و خروجی که این مرکز داشته انتشار برخی آثار است، اما این مرکز خروجی متناسب با دستورات مجمع را ندارد.به اعتقاد ما باید این دو نهاد در هم ادغام شوند تا برایند بهتری ارائه دهند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: یکی از نقاط ضعف فعالیتهای فعلی مجمع این است که جایی به عنوان اتاق فکر برای مواردی که در دستور کار مجمع قرار میگیرد وجود ندارد ما در این نهاد نیازمند اتاق فکر سیاسی، اجتماعی، زیست محیطی، درمان و امور بهداشتی داریم و اگر این اتاقها در دبیرخانه شکل بگیرد و صاحب نظران در این اتاقها دعوت شوند و به پیش نویس سیاستهای مورد نیاز بپردازند زمینه را برای کارشایسته تردر مجمع فراهم میکنیم.
وی با تاکید براینکه در شرایط فعلی مجمع نیازمند بازنگری در سیاستهای وضع شده است گفت: تعدد این سیاستها و هم چنین نیاز آنها به مسئله به روز رسانی، اجرای آنها را با اختلال روبه رو کرده است.
مصباحی مقدم از جمله بخشهای مجمع را که شاید نیازی به وجود آنها نباشد قسمت هایی در دفتر ریاست این نهاد دانست و گفت: در دفتر رئیس مجمع نیز اجزایی داشتیم که متناسب با شخصیت آیت الله هاشمی شکل گرفته بود که نیازمند بازنگری است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان تصریح کرد: رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام به فراخور جایگاهی که در نظام جمهوری اسلامی داشت و یکی از ارکان نظام محسوب میشد با برخی از افراد مشورت میکرد و جایگاه شخصی وی اقتضا میکرد کسانی درمقام مشاور در مسائل غیر از مجمع به وی مشورت دهند که امروز دیگر نیازی به آنها نیست.