آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۰۱۶
بی‌بی‌سی ارانه می‌کند

مستندی درباره سرنوشت ۳شاهزاده ناپدید‌شده سعودی

مستند جدیدی از رسانه دولتی بی‌بی‌سی، اطلاعات تازه‌ای درباره سه شاهزاده سعودی که مخالف خاندان حاکم این کشور هستند و ناپدید شده‌اند آشکار می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اطلاعات جدید درباره سه شاهزاده سعودی که از مخالفان خاندان آل‌سعود هستند و قبلاً ناپدید شده‌اند نشان می‌دهد که آن‌ها توسط حاکمیت ربوده شده و بر خلاف میلشان به کشور بازگردانده شده‌اند.

«سلطان بن ترکی عبدالعزیز»، مقیم ژنو و بعدا ماساچوست، «ترکی بن بندر»، مقیم پاریس و «سیف النصر»، مقیم میلان سه شاهزاده سعودی هستند که در دو سال گذشته ناپدید شده‌اند.

مستند جدیدی از رسانه دولتی «بی‌بی‌سی عربی» که قرار است روز سه‌شنبه پخش شود حاکی از آن است که این سه شاهزاده هر سه در خاک کشورهای اروپایی ربوده شده و با هدف ساکت کردن صدای سه عضو بلندپایه جدا شده از حاکمیت، به ریاض برگردانده شده‌اند.

«سلطان» که بلندپایه‌ترین عضو این گروه سه نفره است، ژانویه ۲۰۱۶ توسط یک هواپیمای دولتی به ریاض انتقال داده شد. به وی گفته شده بود او با این هواپیما به قاهره خواهد رفت تا پدرش را ملاقات کند.

برخی از ۱۸ نفری که در این هواپیما با «سلطان» هم‌سفر بودند به تهیه‌کنندگان این مستند گفته‌اند که هواپیما به جای عزیمت به مصر به سمت ریاض تغییر مسیر داد. بعد از نشستن هواپیما، مردان مسلح «سلطان» را ربودند. او با فریاد از تیم محافظانش می‌خواست که با سفارت آمریکا تماس بگیرند. از آن تاریخ به بعد، خبری از این شاهزاده بلندپایه در دست نیست.

«سلطان» از جمله شاهزاده‌هایی است که قبلاً خواستار ایجاد اصلاحات در پادشاهی مستبد عربستان شده بود. وی همچنین در سال ۲۰۰۳ با تنظیم شکوائیه‌ای اعضای خاندانش را به تلاش برای ربودن و انتقالش به ریاض در سال ۲۰۰۳ متهم کرده بود.

«ترکی بن بندر»، که زمانی از اعضای بلندپایه پلیس بود بعد از مشاجره‌ای شدید با اعضای خاندانش بر سر وراثت، به پاریس گریخت. او در سال ۲۰۱۲ دستگیر شد و پس از آن اقدام به نوشتن مقالات و انتشار ویدئوهایی در انتقاد از حاکمیت عربستان سعودی کرد.

وی از اواخر ۲۰۱۵ ناپدید شد. مستند بی‌بی‌سی می‌گوید تن‌ها رد یافت‌شده از او در مقاله‌ای در یک روزنامه مراکشی است. در این مقاله عنوان شده او بعد از سفر به مراکش از فرانسه، به درخواست عربستان سعودی به ریاض بازگردانده شده است.

نزدیک به همین زمان، «سیف‌ا النصر» هم ناپدید شد. این شاهزاده سعودی هم از نامه‌ای که خواستار سرنگونی پادشاهی عربستان بود حمایت کرده بود.

یکی از دوستان او «خالد بن فرحان» معتقد است که به او گفته شده برای عقد یک قرارداد تجاری با هواپیمایی میلان راهی رم خواهد شد، اما او هم در نهایت سر از ریاض درآورد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار