آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۵۹۸
دبیرکل نُجَباء عراق:

آزادی تلعفر بیش از یک ماه طول نمی‌کشد/ انتقاد شدید از بارزانی

شیخ «أکرم الکعبی» با بیان اینکه بعید به نظر می‌رسد عملیات تلعفر بیش از یک ماه به طول بینجامد، گفت: ما حکومت بارزانی را در حجم تخریب هایی که در عراق اتفاق افتاده است، بی تقصیر نمی‌دانیم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه سومریه نیوز، شیخ «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء عراق در سخنانی گفت: تصور نمی‌کنم که عملیات آزادسازی شهر تلعفر در استان نینوا بیش از یک ماه به طول بینجامد.

دبیرکل نجباء اظهار داشت: نیروهای حشد شعبی با قدرت در عملیات آزادسازی تلعفر شرکت می‌کنند؛ این درحالی است که فشارهای خارجی ازسوی ترکیه، عربستان و آمریکا برای عدم مشارکت حشد شعبی در عملیات آزادسازی تلعفر همچنان ادامه دارد.

وی همچنین تصریح کرد: نقشه آزادسازی شهر تلعفر تهیه شده و همه چیز برای آغاز عملیات آماده است.

الکعبی در ادامه گفت: خیلی‌ها تلاش کردند حشد شعبی از تلعفر دور بماند تا سرکردگان اصلی داعش که در تلعفر مستقر هستند، راه فراری برای خود بیابند. این فرمانده کل نیروهای مسلح عراق است که ساعت صفر عملیات آزادسازی تلعفر را تعیین می‌کند.

وی تصریح کرد: ما حکومت بارزانی را در حجم تخریب‌ها در عراق بی تقصیر نمی‌دانیم.

دبیرکل نجباء تأکید کرد: جنبش نجباء در سوریه وابسته به حشد شعبی نیست.

وی گفت: جنبش نجباء برای مبارزه با ظلم تأسیس شده و نقش مهمی در مبارزه با رژیم صدام معدوم نیز داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار