به گزارش خبرگزاری دانشجو، تابستان برای برخی دانشجویان حال و هوای دیگری دارند. دانشجویانی که به جای استراحت و فراغت چند ماهه از تحصیل بدنبال کار و تلاش میروند. فرصتی مییابند تا نفسی تازه کنند. از دل شهر ها بیرون روند و به روستا های محروم پناه ببرند. روزها هوای گرم و تلاش در روستا و شبهای آرام پر ستاره روح تازه ای به انسان میدهد. جهاد روزانهات دلت را صفا میدهد و وقتی که زیر آسمان مهتابی پر ستاره روستا قدم میزنی دلت آسمانی میشود.
امسال هم جوانان پرشور در نقاط مختلف کشور به روستاهای محروم اعزام شدند تا هم سازندگی عمرانی داشته باشند،هم سازندگی فرهنگی و هم سازندگی خود. جوانان دانشگاههای مختلف کهکیلویه و بویراحمد به روستاهای این استان رفتند.
اردوی جهادی دانشگاه یاسوج با اعزام 30 تن از خواهران وبرادران دانشجو به روستاهای استان، جهاد عمرانی و فرهنگی خود را از 22 مرداد ماه کلید زده است. جهادگرانی که با اجرای کلاس های اموزش احکام و قرآن و همچنین اجرای تئاتر و تشکیل گروه های سرود ، شعر و کتابخوانی با جوانان روستا تعامل میکنند. خواهران خیاطی و گلیم بافی آموزش میدهند. هر هفته در یکی از روستا ها هیئت برگزار میکنند و یک شب در میان پخش فیلمهای دفاع مقدس را انجام میدهند. درکنار این کارهای فرهنگی تکمیل بنای مسجد روستا نیز جهاد عمرانی این دانشجویان است.
دانشگاه فنی و حرفه ای یاسوج نیز امسال در یک مدت ده روزه 17 نفر از جهادگران خود را به بخش لوداب استان اعزام نمود. ترمیم 20 خانه ی اهالی روستا و آماده سازی 6 سرویس بهداشتی برای مردم از جمله کار های صورت گرفته توسط این عزیزان است. دانشجویان با انجام بازی های بومی و آموزش قرآن جهاد فرهنگی نمودند. این گروه رهپویان خاکی نام دارد و بسیجیان خاکی در قالب آن به محرومین خدمت میکنند.
این استان گروه های جهادی دانشجویی دیگری هم دارد که در خدمت محرومان هستند. خدمتی صادقانه و بدون هیچ چشم داشتی. جهادگرانی که پس از بازگشت از اردوهایشان دلتنگ میشوند و برای سال بعد آرزوی توفیق شرکت در اردو را دارند.