گروه بوکوحرام در نیجریه برای اجرای حملات انتحاری از کودکان استفاده میکند و هر سال تعداد بیشتری از آنها را به خدمت میگیرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی ملل متحد (یونیسف) در بیانیهای اعلام کرد: تعداد کودکانی که گروه بوکو حرام برای اجرای حملات انتحاری در نیجریه در سال ۲۰۱۷ به خدمت گرفته است، در مقایسه با سال ۲۰۱۶ بیش از ۴ برابر افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه روسیا الیوم؛ یونیسف در بیانیه خود اعلام کرد: حدود ۸۳ کودک از اوایل سال ۲۰۱۷ تاکنون حمله انتحاری اجراء کرده اند در حالی که بوکوحرام سال ۲۰۱۶ از ۱۹ کودک برای اجرای حملات انتحاری استفاده کرده بود. ۵۵ نفر از ۸۳ کودک انتحاری سال ۲۰۱۷ دختربچه و ۲۷ نفر نیز پسر بودند که سن اکثر دختربچهها زیر ۱۵ سال بود و یک پسربچه شیرخواره نیز به بدن یک دختربچه انتحاری بسته شده بود.
در این بیانیه که روز سه شنبه منتشر شد، آمده است: یونیسف درباره افزایش وحشتناک استفاده از کودکان خصوصاٌ دختربچهها به عنوان بمبهای انسانی در شمال شرق نیجریه بسیار نگران است. استفاده از کودکان برای اجرای حملات انتحاری اقدامی وحشیانه است.
بوکوحرام از ۸ سال پیش شورش مسلحانه خود را آغاز کرده است که در این شورش مسلحانه بیش از ۲۰ هزار نفر کشته شدند و بیش از ۲ میلیون نفر خانه و کاشانه خود را رها کرده و گریخته اند.
رِبِکا دالی مدیر آژانس مشاوره روانی که یک تبعۀ نیجریهای است، در مصاحبه با رویترز گفت:: از میان ۲۰۹ نفری که از دست بوکو حرام فرار کرده اند، تعدادی کودک ۴ ساله وجود دارند.
دالی افزود: در میان این صدها نفر ۲ دختر هستند که بوکوحرام آنها را برای اجرای حملات انتحاری آموزش داده و به آنان تلقین کرده بود که زندگی آنها فقط با منفجر کردن خود و کشتن تعداد زیادی از مردم ارزش پیدا میکند.
محمد بخاری رئیس جمهوری نیجریه روز دوشنبه این هفته اعلام کرد که دولتش قدرتمندتر از قبل به مبارزه با بوکوحرام خواهد پرداخت.
کارشناسانی در نیجریه میگویند که گروهکی از بوکوحرام به سرکردگی ابوبکر شیکائو چه بسا باجی از دولت برای آزاد کردن ۸۲ دختر در ماه مه گذشته دریافت کرده بود و بوکو حرام از این باج برای خرید اسلحه و جذب نیرو استفاده کرده است.