سوئد سفیر ترکیه را فراخواند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۸۹۶۱

سوئد سفیر ترکیه را فراخواند

وزارت خارجه ترکیه در اعتراض به اقدام آنکارا به بازداشت دو شهروند این کشور، سفیر ترکیه در استکهلم را فراخواند.
سوئد سفیر ترکیه را فراخواند
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از «رویترز»، سوئد در اعتراض به بازداشت دو شهروندش در ترکیه، سفیر ترکیه در استهکلم را فراخواند. وضعیتی که نشان از بروز تنش در روابط بین دو کشور است.

«علی غروی» شهروند سوئدی (مهندس فناوری اطلاعات) که در قالب گروه‌های حامی حقوق بشر به ترکیه سفر کرده بود، پنجم ژوئیه در جریان حضور در کنفرانسی در استانبول بازداشت شد. در همان روز، نیروهای پلیس ترکیه چندین فعال حقوق بشر از جمله مدیر سازمان عفو بین‌الملل در این کشور را بازداشت کردند.

«حمزه بالجین» نویسنده و روزنامه ترک‌تبار نیز که به انتقاد از دولت آنکارا معروف است، در سوم آگوست در بارسلون به درخواست مقام‌های ترکیه‌ای بازداشت شد.

خانم «آنیکا سودر» قائم‌مقام وزارت خارجه سوئد، روز گذشته با «مارگوت والستروم» سفیر ترکیه دیدار کرد.

مارگوت والستروم در پیامی در فیسبوک نوشت: «اعضای دولت (سوئد) و ما از مدت‌ها پیش دیدگاه‌های‌مان را درقبال برخی مسائل و تحولات نگران‌کننده، به وضوح به مقام‌های ترک ابراز کرده‌ایم.»

وی افزود: «ما تأکید کردیم که رخدادهای اخیر تاثیر مستقیمی بر روابط ما و بر روابط اتحادیه اروپا با ترکیه دارد.»
پربازدیدترین آخرین اخبار