آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۳۳۶

اعتراف علنی اسرائیل به ترس از مقاومت

در پی مجموعه تحولات منطقه‌ای به ویژه تحولات سوریه و افزایش سطح توانمندی‌های مقاومت، اسرائیل به ترس و نگرانی از مقاومت و حزب ا. لله اعتراف کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه رای الیوم، شاید برای نخستین بار است که اسرائیل آشکارا به ترس و نگرانی از مقاومت و حزب الله اعتراف می‌کند، زیرا تا پیش از این معمولا جبهه داخلی را بهانه کرده و عنوان می‌کرد اعلام نگرانی در این موارد موجب ایجاد ترس و وحشت اسرائیلی‌ها و فرار آنان و در نتیجه مهاجرت معکوس می‌شود.

این بار نگرانی اسرائیل ناشی از مجموعه عواملی است که به اختصار عبارتند از:

-افزایش ذخیره تسلیحاتی حزب الله به منظور آمادگی برای رویارویی ناگهانی و غیرمنتظره با اسرائیل.

-توافق ترکیه و ایران در سوریه.

-روند سریع تسلط بر مناطق تحت اشغال داعش در سوریه و لبنان.

-هماهنگی ترکیه، ایران و روسیه در سوریه.

-قرارداد سامانه دفاعی پیشرفته بین روسیه و ترکیه.

- اظهارات متعدد در مورد شکست اسرائیل در جنگ سوریه.

علاوه بر دلایل بالا، دلایل پنهانی دیگری نیز در نگرانی اسرائیل موثر است که این رژیم به آن اشاره نکرده است، این دلایل عبارتند از:

تماس و دیدارهای پی در پی بین گروههای مختلف مقاومت از جمله جنبش مقاومت اسلامی حماس و ایران.

-مهارت رزمی و عملیاتی که حزب الله در جبهه سوریه به دست آورد و می‌تواند آن را به شکل گسترده‌ای در رویارویی با اسرائیل به کار بگیرد.

تفاهم وتوافقات اخیر سنی و شیعه که موجب فروکش کردن آتش اختلافات و آرام شدن کشمکش‌ها و آغاز گفت: وگو شده است و بی تردید حاصل آن موجب نگرانی بیش از پیش و بی سابقه اسرائیل خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار