آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۷۷۷
با حضور چهره‌های نام‌آشنای حوزه فرهنگ در کافه نخلستان

افتتاحیه پنجمین دوره کتاب و زندگی برگزار می‌شود

افتتاحیه‌ی پنجمین دوره‌ی کتاب و زندگی بعد از ظهر فردا با حضور اهالی هنر و رسانه و علاقمندان به کتاب و ادب در محل کافه نخلستان سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌گردد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ افتتاحیه‌ی پنجمین دوره‌ی کتاب و زندگی بعد از ظهر فردا، ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ از ساعت ۱۶ با حضور اهالی هنر و رسانه و علاقمندان به کتاب و ادب در محل کافه نخلستان سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌گردد.

این مراسم با اجرای مجری نام‌آشنای رسانه‌ی ملی، «فضه سادات حسینی» و با محوریت رمان «دخیل عشق» نوشته‌ی «مریم بصیری» برگزار خواهد شد.

گفتنی است در این مراسم در کنار حضورعلاقمندان، چهره‌های نام‌آشنای حوزه‌ی فرهنگ و هنر نیز حضور خواهند داشت که در این میان می‌توان به چهره‌هایی، چون «علی‌محمد مؤدب»، «علیرضا مختارپور»، «علی سلیمانی»، «علی‌اکبر قلیچ» و «امین زندگانی» اشاره کرد.

نخلستان سازمان هنری رسانه‌ای اوج در خیابان طالقانی، خیابان مظفر شمالی واقع است و حضور عموم علاقمندان در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره‌ی کتاب و زندگی بلامانع است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار