کد خبر:۶۳۱۸۶۶

تقدیر جالب بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما از مهران مدیری + عکس

بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما با تقدیر از فیلم سینمایی ساعت ۵ عصر، ساعت دیواری را طراحی کرد و به مهران مدیری کارگردان این اثر هدیه داد. این ساعت که تن‌ها عدد ۵ در آن وجود دارد، نشانگر اهمیت ساخته‌ی جدید مهران مدیری است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما با تقدیر از فیلم سینمایی ساعت ۵ عصر، ساعت دیواری را طراحی کرد و به مهران مدیری کارگردان این اثر هدیه داد. این ساعت که تن‌ها عدد ۵ در آن وجود دارد، نشانگر اهمیت ساخته‌ی جدید مهران مدیری است.
 
بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما اعلام کرد ساعت ۵ اثر فیلمی طنز و فاخر است که علاوه بر داشتن ساختار منسجم، تماشاچی را بدون استفاده از مسائل ناهنجار که در سینمای فعلی رواج یافته، سرگرم می‌کند و لبخندآفرین است. توجه به اینطور فیلم هایی و حمایت از آن‌ها در دستور کار بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما قرار دارد.

همچنین بسیج دانشجویی به زودی این ساعت را که به پاس تلاش‌های مهران مدیری در عرصه‌ی فرهنگ و سینما طراحی شده است، با حضور جمعی از اعضای این تشکل به او تقدیم خواهد کرد.

ساعت ۵ عصر فیلمی کمدی و اجتماعی به نویسندگی و کارگردانی مهران مدیری ساختهٔ سال ۱۳۹۵ است. این فیلم هم اکنون در حال اکران است. ساعت ۵ عصر، اولین فیلم سینمایی است که مهران مدیری کارگردانی می‌کند.

داستان فیلم در سال ۱۳۹۲ اتفاق افتاده است و با فضایی مدرن آغاز می‌شود. مهرداد پرهام (سیامک انصاری) یک وکیل دادگستری است که به تنهایی در شمال شهر تهران زندگی می‌کند. نامزد او (آزاده صمدی) در فرانسه مشغول تحصیل است و او باید برای پرداخت قسط بانکی تا راس ساعت ۵ خود را به شعبه بانک برساند تا خانه اش را از مصادره شدن توسط بانک نجات دهد.

در این میان اتفاقات زیادی برای او می‌افتد که روند داستان را شکل می‌دهد و هر کدام نشانگر معضلات اجتماعی و ناهنجاری‌هایی است که هر روزه ما با آن‌ها سر و کار داریم و شاید برایمان عادی شده است. از حضور و هجمه مردم در مترو برای سوار شدن تا شرایط نامساعد سفرهای درون شهری و بیمارستان‌های کشور.
 
تقدیر جالب بسیج دانشجویی از مهران مدیری + عکس 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار