آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۰۷۶
سازمان ملل اعلام کرد

شمار مسلمانان کشته شده در روهینگیا از مرز هزار نفر گذشت

سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که شمار افرادی که بر اثر خشونت‎‌ها در روهینگیا کشته شده‎اند از مرز هزار نفر گذشته است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره؛ سازمان ملل روز جمعه در گزارشی اعلام کرد که شمار افرادی که بر اثر خشونت‎‌ها در روهینگیا کشته شده‎اند از مرز هزار نفر گذشته است.

سازمان ملل روز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد که شمار مسلمانانی که از روز ۲۰ آگوست روهینگیا را به مقصد بنگلادش ترک کردند به عدد ۱۴۶ هزار نفر رسیده است.

سازمان ملل نیز اخیرا با انتشار گزارشی اعلام کرد که ۱۲۴ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در میانمار بر اثر اقدامات خشونت آمیز به بنگلادش فرار کرده‎اند.

پایگاه «تلگراف» در گزارشی با اشاره به حمله وحشیانه نیروهای نظامی میانمار به محل زندگی مسلمانان روهینگیا به نقل از شاهدان نوشت: ارتش میانمار ضمن آتش‌زدن خانه‌های مسلمانان، دیوانه‌وار کودکان را سربریدند و افراد زیادی را زنده در آتش سوزاندند.

تلگراف با بیان اینکه هم‌اکنون یک نسل‌کشی تمام عیار در میانمار در جریان است افزود: آنگونه که شاهدان حوادث اخیر در استان راخین گزارش می‌دهند نیروهای نظامی میانمار روز جمعه هفته گذشته به مکان زندگی مسلمانان یورش بردند و گروهی از مردان زنده در آتش سوزاندند.

در همین حال دزموند توتو در پیامی ضمن درخواست از آنگ سان سوچی برای پایان دادن به خشونت نظامیان میانمار علیه مسلمانان روهینگیا گفت: پاکسازی نژادی در منطقه راخین من را مجبور به اظهارنظر درباره "سوچی" کرد.

وی ضمن ابراز ناراحتی از حوادث روی داده در میانمار اظهار داشت: من اکنون به سن بازنشستگی رسیدم، اما نمی‎توانم نسبت به حوادث سکوت کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار