آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۵۲۸
وزارت خارجه کره شمالی:

آمریکا در صورت تصویب تحریم‌های جدید، منتظر بزرگترین عذاب باشد

وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرده که واشنگتن در صورت پیگیری تصویب تحریم‌های جدید علیه پیونگ‌یانگ در شورای امنیت، باید منتظر عواقبی دردناک باشد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کره شمالی بامداد امروز دوشنبه هشدار داد که در صورتی که واشنگتن بر تلاش خود برای تصویب تحریم‌های بیشتر علیه پیونگ‌یانگ در سازمان ملل اصرار ورزد، باید منتظر «بزرگترین عذاب و درد» باشد.

بنا بر گزارش خبرگزاری یونهاپ، تهدید پیونگ‌یانگ در زمانی مطرح شده است که آمریکا از شورای امنیت سازمان ملل خواسته است تا به تحریم‌های جدید علیه کره شمالی در روز دوشنبه ۱۱ سپتامبر رأی دهند.

وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد که در صورتی که واشنگتن به تلاش خود برای برگزاری رأی‌گیری در سازمان ملل در خصوص این تحریم‌های جدید ادامه دهد، هزینه اقدام خود را پرداخت خواهد کرد.

در بیانیه وزارت خارجه کره شمالی که به زبان انگلیسی در وبسایت خبرگزاری دولتی این کشور منتشر شده، آمده است: «اقدامات بعدی کره شمالی، قطعا بیشترین درد و رنجی را که آمریکا در کل تاریخ خود شاهد بوده، بر این کشور تحمیل خواهد کرد».

کره شمالی در تاریخ ۳ سپتامبر یک بمب هیدروژنی را آزمایش کرد که گفته است قابلیت سوار شدن روی موشک بالستیک بین‌قاره‌ای را داراست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ایرانی مسلمان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰
سلام ظاهرا بیشتر این کره ای ها(شمالی) دین مین هم ندارن. بعضی از مسئولین الگو قرارشون بدن اقتدار رو. ضرر نداره. آخه بزرگامون گفتن. حکمت را بیاموز هر چند از کافر باشد. فتفکر جدا
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار