آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۷۶۲

سروش صحت با مسعود ده‌نمکی گپ می‌زند/ ترس از سوسک و سیم خاردارهای جبهه

مسعود ده نمکی امشب در برنامه «کتاب باز» مهمان سروش صحت می‌شود و با او گفت‌و‌گو می‌کند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مسعود ده نمکی کارگردان فیلم‌های «اخراجی ها» و «رسوایی» امشب ۲۰ شهریور ساعت ۲۰ مهمان سروش صحت مجری برنامه «کتاب باز» در شبکه نسیم می‌شود.

وی در این برنامه خاطراتی از جبهه تعریف می‌کند و اینکه از سیم خاردارهای جبهه و سوسک و موجودات ریز خاکی ترس داشته است.

دومین فصل از برنامه «کتاب باز» با اجرای سروش صحت و تهیه کنندگی محمدرضا رضائیان روزهای زوج ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود و افشین صادقی زاده سردبیری آن را بر عهده دارد.

در قسمت‌های پیشین این برنامه جمشید مشایخی، کوروش تهامی، لیندا کیانی و رضا کیانیان حضور یافتند و از کتاب‌های مورد علاقه، قصه‌های کودکی و خاطره‌های خود با کتاب سخن گفتند.

«کتاب باز» از سه بخش گفتگو با مهمان و آیتم تشکیل شده است که در بخش پایانی برنامه مهمانان در یک مسابقه شرکت کرده و برای مخاطبان قصه می‌گویند.

قرار است برنامه حال خوبی را برای کتاب دوستان ایجاد کند و مهمانانی را دعوت می‌کند که به نوعی کتاب باز هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار