کد خبر:۶۳۳۲۷۶

درخواست سازمان ملل از آژانس‌های امدادرسان برای افزایش کمک‌ها به مسلمانان روهینگیا

یک مقام ارشد سازمان ملل گفت: آژانس‌های امدادرسان باید در مواجهه با ورود ۴۰۰ هزار پناهجوی روهینگیایی به بنگلادش که از خشونت در میانمار گریخته‌اند، اقدامات خود را به شدت افزایش دهند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، خروج مسلمانان روهینگیایی از میانمار به بنگلادش از ۲۵ اوت و حملات نیروهای امنیتی میانمار آغاز شد.

جورج ویلیام اوکوت اوبو، دستیار کمیسیونر عالی آژانس پناهجویان سازمان ملل، با دیدار از اردوگاه پناهجویان روهینگیایی در بنگلادش به رویترز گفت: همه ما ملزم هستیم که واکنش خود به وضع موجود را به شدت افزایش دهیم و برای تامین نیازهای پناهجویان، از غذا گرفته تا سر پناه اقدام کنیم.

به گفته سازمان ملل ۳۷۰ هزار روهینگیایی به بنگلادش آمده‌اند، اما اوکوت اوبو تعداد فعلی پناهجویان را ۴۰۰ هزار تن تخمین زد. وی درباره اینکه این آمار تا چه اندازه افزایش خواهد یافت، اظهار نظری نکرد.

بسیاری از پناهجویانی که به تازگی به بنگلادش رسیده‌اند گرسنه و بیمار هستند و در میانه فصل بارندگی بی سرپناهند و به آب سالم دسترسی ندارند.

اوکوت اوبو با اشاره به مسیری در این اردوگاه که با گل‌ولای مسدود شده بود، گفت: با وجود شرایط حاکم در اردوگاه‌های موجود، با وضعیتی بسیار بسیار اضطراری روبه‌رو هستیم.

سازمان ملل هفته گذشته برای مقابله با این بحران، ۷۷ میلیون دلار درخواست کرده بود، اما این مقام سازمان ملل تصریح کرد، مبلغ درخواست شده با در نظر گرفتن وضعیت پناهجویان در حدود دو هفته پیش تخمین زده شده بود، اما با شرایط موجود این مبلغ کافی نخواهد بود.

وی افزود، زمانی که برای این هزینه درخواست شد، تن‌ها ۱۰۰ هزار پناهجو در بنگلادش حضور داشتند، اما حالا این تعداد چهار برابر شده و واضح است که نیاز به سرمایه مالی بیشتر خواهد شد.

اوتوک اوبو درباره دسترسی مناسب آژانس‌های امدادرسان به مناطق درگیری در میانمار اظهار نظری نکرد، اما گفت، دسترسی به کمک‌های بشردوستانه برای همه پناهجوبان فراهم شده و مهم است درباره امنیت مردم در هر کجا که هستند اطمینان حاصل کنیم.

وی همچنین موافقت خود را با اظهارات وزیر امور خارجه بنگلادش مبنی بر برقراری امنیت در میانمار برای بازگشت پناهجویان به کشور خود ابراز کرد و گفت: این کشور تحت شرایط دشوار مرزهای خود را باز گذاشته است. باید از موثر بودن اقدامات اطمینان حاصل کرده و از آن حمایت کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار