آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۵۳۵

حماس افتتاح دفتر این جنبش در قاهره را تکذیب کرد

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اخبار برخی رسانه‌ها درباره افتتاح دفتر این جنبش در قاهره پایتخت مصر را تکذیب کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش حماس امروز تأکید کرد که اخبار مربوط به افتتاح دفتر این جنبش در قاهره صحت ندارد، اما در عین حال سفرهای اعضای این جنبش به قاهره و همکاری با مسئولان با آن ادامه دارد.

القانوع همچنین تأکید گرد که مصر در حل مسائل انسانی مربوط به نوار غزه و پیگیری مسائل مربوط به آشتی بین حماس و فتح، بحران گذرگاه رفح و امنیت در مرز نقش مهم و بزرگی خواهد داشت.

وی اشاره کرد که روابط حماس با قاهره استراتژیک است و سفرهای مستمر به قاهره را می‌طلبد و مصر نیز این را درک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری «سما»، القانوع همچنین از توافق بین حماس و مصر برای تماس مستمر و پیگیری مسائل انسانی و ارائه تسهیلات به مردم غزه خبر داد.

برخی رسانه‌های محلی و مصری از موافقت قاهره با درخواست حماس برای افتتاح دفتر دائمی این جنبش در قاهره خبر داده بودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار