کد خبر:۶۳۳۸۴۳

چهارمین جشنواره بین‌المللی شعر اشراق با موضوع «فاجعه میانمار» برگزار می‌شود

انجمن شعر طلاب اقدام به برگزاری چهارمین جشنواره بین‌المللی شعر اشراق با عنوان «شمشیر قلم» و با موضوع «فاجعه میانمار» کرده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ بحران نسل‌کشی مسلمانانِ میانمار که از چند سال پیش در سطح رسانه‌ها مطرح شده بود، در روزهای اخیر مجدداً شدت گرفته و اخبار ناخوشایندی از کشتاری بی‌رحمانۀ مردم مظلوم روهینگیا توسط بودائیان افراطیِ تحتِ حمایتِ ارتشِ مزدورِ این کشور، به جهان مخابره می‌شود، این در حالی است که مجامع بین‌المللی حقوق بشر، نسبت به این آدم کشیِ وحشیانه، در سکوت و بی‌تفاوتی کامل و تعجب برانگیزی به سر می‌برند.

در همین راستا، انجمن شعر طلاب اقدام به برگزاری چهارمین جشنواره بین‌المللی شعر اشراق با عنوان «شمشیر قلم» و با موضوع «فاجعه میانمار» کرده است.

در این جشنواره شاعران حوزوی به زبان‌های ترکی و فارسی به شعرخوانی می‌پردازند.

معاونت فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز، فرهنگسرای بزرگ الغدیر، مرکزر مدیریت حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی از جمله نهادهای مشارکت کننده در برگزاری چهارمین جشنواره بین‌المللی شعر اشراق هستند.

این برنامه امروز یکشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۷ در فرهنگسرای بزرگ الغدیر واقع در تبریز، میدان ستارخان، خیابان شهید قره‌باغی برگزار می‌شود.
 
 
 
 
 
چهارمین جشنواره بین‌المللی شعر اشراق با موضوع «فاجعه میانمار» برگزار می‌شود 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار