«بیژن رنجبر» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۱۵۲

«بیژن رنجبر» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شد

فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، بیژن رنجبر را به عنوان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، بیژن رنجبر را به عنوان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است: با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «معاون پژوهش و فناوری دانشگاه» منصوب می‌شوید. امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

طبق این گزارش فرهاد رهبر در نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های موسی خانی در دوران مسئولیت سرپرستی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار