کد خبر:۶۳۴۴۶۲

افتتاحیه هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه شیراز با حضور ۷۴ انجمن علمی دانشجویی

هشتمین «جشنواره دانشگاهی حرکت» به همت معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز با حضور ۷۴ انجمن علمی دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، افتتاحیه هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت و نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و مسئولان معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد. 

نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی در قالب ۱۶ غرفه شامل غرفه انجمن‌های علمی دانشکده کشاورزی متشکل از ۱۵ انجمن علمی- دانشکده هنر و معماری متشکل از ۴ انجمن علمی- دانشکده‌های مهندسی متشکل از ۱۶ انجمن علمی- دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی متشکل از ۷ انجمن علمی- دانشکده علوم متشکل از ۶ انجمن علمی- دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی متشکل از ۶ انجمن علمی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی متشکل از ۲ انجمن علمی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده الهیات متشکل از ۵ انجمن علمی- گروه حمایت از ایده‌های برتر و مرکز نو آوری و کارآفرینی دانشگاه از ۲۶ تا ۲۹ شهریورماه جهت بازدید عموم دایر است.

گفتنی است، معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز "هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت" را با حضور دانشجویان ۷۴ انجمن علمی دانشجویی دانشگاه برگزار می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار