آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۹۵۴

درخواست نخست وزیر اسپانیا از رهبران کاتالونیا برای لغو همه پرسی استقلال

نخست وزیر اسپانیا از رهبران ایالت کاتالونیا خواسته است تا همه پرسی استقلال از اسپانیا را لغو کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، ماریانو راخوی نخست وزیر اسپانیا روز چهارشنبه از رهبران کاتالونیا خواست تا همه پرسی استقلال این منطقه از اسپانیا را لغو کنند چرا که این همه پرسی مغایر با قوانین این کشور است.

وی در سخنانی خطاب به رهبران کاتالونیا گفت: این مسیر را ادامه ندهید، به قانون و دموکراسی بازگردید. همه پرسی یک خیال واهی است.

این در حالی است که پلیس غیرنظامی اسپانیا تعدادی از دفاتر دولت کاتالونیا در شهر بارسلونا را تفتیش کرده است.

رهبران کاتالونیا قصد دارد مقدمات لازم برای برگزاری همه پرسی استقلال در روز اول اکتبر را آماده کنند. این در حالی است که دولت مادرید و دادگاه قانون اساسی اسپانیا این اقدام را غیرقانونی دانسته اند.

پلیس اسپانیا همچنین جوزپ ماریا ژوه وزیر اقتصاد منطقه کاتالونیا را بازداشت کرده است.

کاتالونیا سالهاست که برای استقلال از اسپانیا تلاش می‌کند. ۹ نوامبر ۲۰۱۴ میلادی حدود ۸۰ درصد مردم کاتالونیا در یک همه پرسی غیر الزام آور خواستار جدا شدن ایت ایالت از اسپانیا شدند. البته دولت اسپانیا برگزاری این همه پرسی را غیرقانونی ارزیابی کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار