هفت معجون گیاهی که برای کاهش قند خون به شما کمک میکند
در این مطلب نحوه تهیه برخی از ترکیبات ساده گیاهی که در کاهش سطح قند خون و درمان دیابت مفید هستند، آموزش داده شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در این مطلب نحوه تهیه برخی از ترکیبات ساده گیاهی که در کاهش قند خون و درمان دیابت مفید هستند، آموزش داده شده است:
۱ - دمجوش گزنه
روش تهیه و مصرف: یک قاشق غذاخوری گزنه را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید.
۲ - عرق گزنه
روش تهیه و مصرف: عرق گزنه را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ برای کاستن از تلخی میتوانید آن را با توت یا خرما یا عسل مصرف کنید.
۳ - دمجوش برگ شاهتوت
روش تهیه و مصرف: ۲ - ۳ عدد برگ درخت شاهتوت را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید.
۴ - - عرق برگ شاهتوت
روش تهیه و مصرف: عرق برگ شاهتوت را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ برای جذابتر شدن طعم آن میتوانید آن را با توت، خرما یا عسل مصرف کنید.
۵ - عرق بوقناق (اسامی دیگر این گیاه؛ خار زنبابا چرخه شکاکی و شوکه الابیضاء)
روش تهیه و مصرف: عرق بوقناق را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ حتما باید آن را با خرما، توت یا عسل مصرف کنید.
۶ - عرق بابونه
روش تهیه و مصرف: عرق بابونه را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید. میتوانید آن را با عسل، خرما یا توت مصرف کنید.
۷ -معجون به سیب
روش تهیه و مصرف: به و سیب را به نسبت برابر (مثلا نیم کیلو از هر کدام) نگینی و به اندازه حبه قند خرد کنید، سپس آن را در قابلمه ریخته و تا جائی که روی آن پر شود، به آن سرکه (ترجیا سرکه سیب) بیفزائید؛ این ترکیب را ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را بستهبندی کرده و در محیط خنک مانند یخچال نگه دارید تا فاسد نشود و کپک نزند؛ از این معجون بر اساس شدت بیماری، روزی ۱ - ۳ قاشق غذاخوری میل کنید.
معجونی که در بند هفتم توضیح داده شد، بسیار مجرب و اثربخشی آن سریعتر است؛ پیشنهاد میکنیم همزمان این معجون روزی یک قاشق غذاخوری با یکی از دمجوشها و عرقیاتی که در بالا اشاره شد، از هر کدام روزی یک وعده استفاده شود.
۱ - دمجوش گزنه
روش تهیه و مصرف: یک قاشق غذاخوری گزنه را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید.
۲ - عرق گزنه
روش تهیه و مصرف: عرق گزنه را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ برای کاستن از تلخی میتوانید آن را با توت یا خرما یا عسل مصرف کنید.
۳ - دمجوش برگ شاهتوت
روش تهیه و مصرف: ۲ - ۳ عدد برگ درخت شاهتوت را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید.
۴ - - عرق برگ شاهتوت
روش تهیه و مصرف: عرق برگ شاهتوت را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ برای جذابتر شدن طعم آن میتوانید آن را با توت، خرما یا عسل مصرف کنید.
۵ - عرق بوقناق (اسامی دیگر این گیاه؛ خار زنبابا چرخه شکاکی و شوکه الابیضاء)
روش تهیه و مصرف: عرق بوقناق را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ حتما باید آن را با خرما، توت یا عسل مصرف کنید.
۶ - عرق بابونه
روش تهیه و مصرف: عرق بابونه را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید. میتوانید آن را با عسل، خرما یا توت مصرف کنید.
۷ -معجون به سیب
روش تهیه و مصرف: به و سیب را به نسبت برابر (مثلا نیم کیلو از هر کدام) نگینی و به اندازه حبه قند خرد کنید، سپس آن را در قابلمه ریخته و تا جائی که روی آن پر شود، به آن سرکه (ترجیا سرکه سیب) بیفزائید؛ این ترکیب را ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را بستهبندی کرده و در محیط خنک مانند یخچال نگه دارید تا فاسد نشود و کپک نزند؛ از این معجون بر اساس شدت بیماری، روزی ۱ - ۳ قاشق غذاخوری میل کنید.
معجونی که در بند هفتم توضیح داده شد، بسیار مجرب و اثربخشی آن سریعتر است؛ پیشنهاد میکنیم همزمان این معجون روزی یک قاشق غذاخوری با یکی از دمجوشها و عرقیاتی که در بالا اشاره شد، از هر کدام روزی یک وعده استفاده شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.