کد خبر:۶۳۶۱۲۷

آلمان: شکست غم‌انگیزی خوردیم/ امیدوار بودیم بشار اسد سقوط کند

سفیر آلمان در واشنگتن در اظهاراتی به شکست طرح کشورهای غربی برای ساقط کردن حکومت سوریه اعتراف کرد و آن را «شکستی غم‌انگیز» برای جامعه بین‌المللی توصیف کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سفیر آلمان در واشنگتن در یک نشست روز دوشنبه به شکست تلاش‌های کشورهای غربی برای سقوط «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه اعتراف کرد و آن را «غم‌انگیز» دانست.

«پیتر ویتیگ» در نشست اندیشکده شورای آتلانتیک درباره برجام که با حضور سفیران تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا در واشنگتن برگزار شد در پاسخ به گلایه یک خبرنگار مبنی بر اینکه دولت «بشار اسد» هنوز حاکمیت سوریه را در اختیار دارد گفت: «درباره مسائل منطقه‌ای شما به سوریه اشاره کردید و اینکه اسد هنوز در سازمان ملل نماینده دارد.»

وی افزود: «این واقعیت است، من و داروش (سفیر انگلیس در آمریکا) هنگام آغاز این جنگ شوم و زمانی که تظاهرات مسالمت‌آمیز علیه اسد به این جنگ داخلی فرقه‌ای تبدیل شد در شورای امنیت حضور داشتیم. در آن زمان، هر دوی ما امیدوار بودیم که بشار اسد در حال گذراندن واپسین روزهای حکومتش است.»

ویتیگ تصریح کرد: «اما اوضاع اینطور پیش نرفت و ما هنوز شاهد خونریزی در سوریه هستیم و واقعیت آن است که اسد هنوز بر آن حکومت می‌کند و در سازمان ملل هم نماینده دارد.»

دیپلمات آلمانی در ادامه گفت: «می‌توان این را مایه تأسف دانست، اما ما علی‌رغم همه تلاش‌های دیپلماتیک و سیاسی که انجام دادیم نتوانستیم بازی را تغییر بدهیم.»

وی تأکید کرد: «این احتمالاً یکی از غم‌انگیزترین شکست‌های ائتلاف کشورهای دخیل در تاریخ اخیر است که وحشتناک‌ترین فاجعه انسانی را به بار آورده است.»

دیپلمات آلمانی همچنین گفت: «من این را با نوعی حس تأسف ابراز می‌کنم، اما واقعیت همین است و باید با آن کنار بیاییم.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار