آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۶۸۳۳
روسیه در واکنش به سخنان سفیر آمریکا در سازمان ملل

دلیلی برای بازرسی از مراکز نظامی ایران وجود ندارد

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، لازم است آمریکایی‌ها دوباره از اول مفاد برجام را بخوانند تا با تعهدات ذکر شده در برجام آشنا شوند و همچنین لازم است وظایف آژانس را هم بهتر بدانند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: هیچ دلیلی وجود ندارد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخواست بازرسی از اماکن نظامی ایران را صادر کند.

این وزارتخانه در واکنش به سخنان نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد افزود: واشنگتن این‌گونه برداشت می‌کند که روسیه از ایران حمایت می کند و نمی‌گذارد که آژانس به خصوص از اماکن نظامی بازرسی‌های بیشتری انجام دهد. لازم است که این دوستان آمریکایی دوباره از اول مفاد برجام را بخوانند تا با تعهدات ذکر شده در برجام آشنا شوند و همچنین لازم است وظایف آژانس را هم بهتر بدانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار