افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماریهای مزمن، افراد کمخون و کم توان همچنین کسانی که پرخوری میکنند و فعالیت بدنی کمتری دارند یعنی در بدن اینها مواد زائد انباشته شده، بیشترمستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد انصاریپور درباره تفاوتهای سرماخوردگی و آنفلوآنزا اظهار کرد: آنفلوآنزا با علائم تب، سرفه و آبریزش بینی و بدن درد بروز میکند که شبیه سرماخوردگی است، ولی علائم آن شدیدتر است.
وی افزود: مهمترین تفاوت سرماخوردگی و آنفلوآنزا این است که شروع آنفلوآنزا بسیار سریع و حاد است بهگونهای که بیمار تاریخ بروز بیماری و حتی ساعت شروع آن را ذکر میکند، اما در سرماخوردگی علائم به تدریج شروع میشود و علائم بیماری در آنفلوآنزا شدیدتر است.
راههای پیشگیری از آنفلوآنزا
این دستیار تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: عدم تماس نزدیک با بیمار مشکوک، جدا کردن ظروف غذایی بیمار، استفاده از ماسک (بهتر است این ماسک با کمی سرکه آغشته شده باشد) , شستشوی دستها قبل و بعد از غذا خوردن از راههای پیشگیری از آنفلوآنزا است.
افراد مستعد ابتلا به آنفلوآنزا
انصاریپور خاطرنشان کرد: افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماریهای مزمن، افراد کمخون و کم توان و افرادی که افراط در آمیزش جنسی دارند همچنین کسانی که پرخوری میکنند و فعالیت بدنی کمتری دارند یعنی در بدن اینها مواد زائد انباشته شده، بیشترمستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند.