کد خبر:۶۳۷۷۶۷
متخصص طب سنتی:

پرخوری خطر ابتلا به آنفلوآنزا را افزایش می‌دهد

افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماریهای مزمن، افراد کم‌خون و کم توان همچنین کسانی که پرخوری می‌کنند و فعالیت بدنی کمتری دارند یعنی در بدن این‌ها مواد زائد انباشته شده، بیشترمستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد انصاری‌پور درباره تفاوت‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا اظهار کرد: آنفلوآنزا با علائم تب، سرفه و آبریزش بینی و بدن درد بروز می‌کند که شبیه سرماخوردگی است، ولی علائم آن شدیدتر است.

وی افزود: مهمترین تفاوت سرماخوردگی و آنفلوآنزا این است که شروع آنفلوآنزا بسیار سریع و حاد است به‌گونه‌ای که بیمار تاریخ بروز بیماری و حتی ساعت شروع آن را ذکر می‌کند، اما در سرماخوردگی علائم به تدریج شروع می‌شود و علائم بیماری در آنفلوآنزا شدیدتر است.

راه‌های پیشگیری از آنفلوآنزا

این دستیار تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: عدم تماس نزدیک با بیمار مشکوک، جدا کردن ظروف غذایی بیمار، استفاده از ماسک (بهتر است این ماسک با کمی سرکه آغشته شده باشد) , شستشوی دست‌ها قبل و بعد از غذا خوردن از راه‌های پیشگیری از آنفلوآنزا است.

افراد مستعد ابتلا به آنفلوآنزا

انصاری‌پور خاطرنشان کرد: افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماریهای مزمن، افراد کم‌خون و کم توان و افرادی که افراط در آمیزش جنسی دارند همچنین کسانی که پرخوری می‌کنند و فعالیت بدنی کمتری دارند یعنی در بدن این‌ها مواد زائد انباشته شده، بیشترمستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار