سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طرح کاج (کارانه اشتغال جوانان) در سال ۹۵ در ۴ استان کشور اجرایی، آزمایش و سامانه آن طراحی شده که در این طرح میتوان نیازهای اشتغال را به شکل بسیار جدی پاسخ داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه توجیهی طرح کاج دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و جمعی از مسؤولان در سالن آفتابگردان ستاد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
دکتر اورنگ ایلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با حضور اعضای بخش خصوصی بهداشت و درمان استان گفت: طرح کاج (کارانه اشتغال جوانان) در سال 95 در 4 استان کشور اجرایی، آزمایش و سامانه آن طراحی شده که در این طرح میتوان نیازهای اشتغال را به شکل بسیار جدی پاسخ داد. اساس این طرح بر مبنایی است که متقاضیان به اشتغال با مراجعه به سایتهای مربوطه، اعلام آمادگی و ثبتنام، میتوانند از مزایا و شرایط استخدام مطلع شوند.
ایلامی ادامه داد: کارفرمایان و صاحبان صنوفی که مایل به اشتغال متقاضیان هستند با مراجعه به سایت مربوطه میتوانند از نیروی آماده به کار بهره ببرند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: پس از گذشت دوره مشخص از اشتغال، متقاضیان درصدی متقاضی ادامه کار و برخی به دلایل مختلف از بازار کار خارج میشوند.
وی با بیان اینکه طرح کارورزی برای کلان شهرها بین 4 تا 6 ماه در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: بنا به محروم بودن استان این طرح به 9 ماه قابلیت ادامه کار را خواهد داشت.
دکتر ایلامی یادآور شد: اشتغال نیروی تخصصی و عمومی برای کلینیکها، آزمایشگاهها و درمانگاههای استان با شرایط طرح کاج سبب حل بسیاری از مشکلات اشتغال خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی واسطهای میان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مراکز درمانی خصوصی نیازمند نیروی آماده به کار است، تصریح کرد: تهیه لیستهای بانک اطلاعاتی از مراکز بهداشت و درمان استان از اقدامات پیش بینی شده جهت تحقق طرح کاج در استان خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در زمینه اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی به مراکز بهداشتی و درمانی اقدام خواهد کرد.