آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۷۳۴

توافق نیروهای تحت حمایت آمریکا با داعش برای عقب‌نشینی بدون سلاح از رقه

با آغاز آخرین مرحله از عملیات آزادسازی شهر رقه، پایتخت خلافت خودخوانده داعش در سوریه، منابع سوری از توافق میان نیروهای تحت حمایت آمریکا با داعش خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری العهد، منابع مخالف سوری اعلام کردند: نیروهای سوریه دموکراتیک که تحت حمایت آمریکا هستند با داعش توافق کرده‌اند تا تروریست‌ها طی چند روز آتی بدون سلاح از رقه عقب نشینی کنند.

این منابع می‌گویند: نیروهای سوریه دموکراتیک از تمامی اصحاب رسانه که در شهر رقه هستند خواستند ظرف ۲۴ ساعت از شهر خارج شوند.

به گفته دیده‌بان حقوق بشر سوریه، در جنوب رقه و در استان دیرالزور نیز نیروهای سوریه دموکراتیک بعد از عقب نشینی داعش کنترل روستاهای "زغیر جزیره" و "حوایج ذیاب" در حومه شمال غربی دیرالزور را در دست گرفتند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که داعش عمدا از جبهه‌های جنگ علیه نیروهای سوریه دموکراتیک عقب نشینی کرده و بر حمله علیه ارتش سوریه متمرکز شده است.

نیروهای سوریه دموکراتیک اخیرا عملیاتی را با حمایت آمریکا برای آزادی رقه آغاز کردند. آخرین مرحله آزادسازی این شهر از یکشنبه شب آغاز شده و این نیرو‌ها اعلام کردند که طی چند روز آینده شهر رقه، پایتخت خلافت خود خوانده داعش به طور کامل آزاد خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار