کد خبر:۶۳۸۸۲۲
علی ربیعی:
حجم مبادلات ایران و گرجستان در دو سال اخیر ۵۰ درصد افزایش یافته است
علی ربیعی رئیس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و گرجستان گفت: حجم مبادلات دو کشور در دو سال اخیر و درفا صله برگزاری دو کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و گرجستان، ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده و به ۱۳۱ میلیون دلار رسیده که ۸۳ میلیون دلار آن صادرات ایران به گرجستان است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی شامگاه دوشنبه پس از دیدار با نخست وزیر و وزیر دارایی گرجستان، در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا به تفلیس اظهار داشت: در نشستی که امروز با آقای «گیورگی کویریکاشویلی» نخست وزیر گرجستان داشتیم برای دو برابر شدن حجم مبادلات تجاری دو کشور برنامه ریزی شد.
وی با اشاره به وجود برخی موانع در مسیر همکاری دو کشور، اظهار داشت: تردد کامیونهای ایرانی از گرجستان که در حال حاضر از چهار هزار کامیون در سال به ۱۲ هزار کامیون رسیده، به دلیل شیوه اخذ مجوز با مشکلاتی روبه رو بودند که قرار شد، کامیونهای ایرانی بدون مجوز از گرجستان عبور کنند.
رئیس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و گرجستان در ادامه افزود: نخست وزیر گرجستان در این نشست اعلام کردند که با علاقه موضوع مبادلات پولی و بانکی دو کشور را پیگیری میکنند و پیشنهاد کردند که بانکهای ایرانی شعبهای در گرجستان داشته باشند، ولی تصمیم نهایی در این مورد در نشست روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و گرجستان که فردا (سه شنبه) برگزار میشود گرفته خواهد شد.
دو طرف حمایت سیاسی خود را از یگدیگر اعلام و برای همکاری در زمینههای مختلف اقتصادی مانند انرژی، حمل و نقل و پروژههای مشترک اعلام کردند.
وی افزود: ما هم بدنبال این هستیم که بخشی از تولیدات خود را در ایران انجام دهیم وپس از انجام کارهای نهایی تولیدات در گرجستان از این کشور صادر کنیم.
در این زمینه هم به تفاهم هایی دست پیدا کردیم.
ششمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و گرجستان دوشنبه و سه شنبه این هفته (۱۷ و ۱۸ مهر) در تفلیس پایتخت گرجستان برگزار میشود.
منبع: ایرنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.