آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۹۶۸

ییلدریم: به زودی پاسخ آمریکا را خواهیم داد/ لغو روادید مشکلی را حل نمی‌کند

نخست وزیر ترکیه با بیان اینکه لغو روادید مشکلی را از آمریکا حل نمی‌کند، خواستار عاقلانه رفتار کردن این کشور شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «بینالی ییلدریم» نخست وزیر ترکیه امروز (سه‌شنبه) گفت: تصمیمی که ایالات متحده درباره لغو صدور روادید علیه ما گرفته، با روابط دوجانبه آنکارا-واشنگتن در تعارض است.

ییلدریم طی سخنرانی در جمع حزب عدالت و توسعه تاکید کرد اینکه صدور روادید را به اتهامات امنیتی تعلیق کنند، تناقضی آشکار است و مشکلی را حل نمی‌کند و ما به زودی پاسخ آمریکا را خواهیم داد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» وی از آمریکا خواست تا عاقلانه عمل کرده و هرچه سریعتر این مشکل را برطرف نماید.

نخست وزیر ترکیه همچنین افزود که آنکارا برای بازداشت مظنونان، نیازی به اجازه گرفتن از آمریکا ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار