آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۱۲۷
بزودی صورت می‌گیرد

عملیات آزادسازی آخرین نقاط آلوده به داعش در عراق

ارتش عراق با تشدید حملات هوایی به انبار‌ها و مقرهای داعش در «القائم» و «راوه» در مرز با سوریه، اعلام کرد که در حال اجرای مقدمات عملیات نهایی علیه داعش در خاک عراق است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نیروی هوایی عراق حملات به انبار‌ها و مقرهای فرماندهی داعش در دو شهر مرزی «راوه» و «القائم» در مرز سوریه، تشدید کرده است.

این حملات در چارچوب یکی از آخرین عملیاتهای بزرگ علیه داعش در غرب عراق است بعد از آنکه موصل، تلعفر در استان نینوی (در شمال عراق) و الحویجه در استان کرکوک، به عنوان آخرین نقاطی که تحت اشغال داعش است، طی ماههای گذشته آزاد شد.

سرتیپ «خمیس المحلاوی» فرماندهی عملیات الانبار سه‌شنبه شب اعلام کرد که تجهیزات زیادی در حال اعزام به غرب عراق است و طرح‌های جدیدی در دستور کار قرار گرفته تا دو شهرستان القائم و راوه در غرب استان الانبار از اشغال داعش پاکسازی شود.

به گزارش روزنامه الصباح عراق، همزمان با این اقدامات ارتش عراق، ده‌ها خانواده از خانواده‌های ساکن این دو شهرستان به سوی شهر «الرطبه» فرار کرده‌اند و نیروهای الحشد الشعبی در حال استقبال از آنان و حمایت از آنان هستند.

طبق روزنامه الصباح عراق، حضور (متمرکز) داعش در عراق اکنون به نوار مرزی عراق با سوریه محدود است و مشخصا دو شهر راوه و القائم هنوز در اختیار داعش است.

روز گذشته بالگردهای عراقی حداقل پنج خودرو حامل سلاح داعش را که از القائم به سوی نیروهای اعزامی عراق در شهر «عنه» و اطراف «راوه»، در حرکت بود، منهدم کردند.
 
همچنین روزنامه «الصباح الجدید» عراق نیز اعلام کرد که عماد الدلیمی فرماندار شهر الرطبه گفته ۱۰۰ خانواده (نزدیک به ۵۰۰ تا ۶۰۰) نفر که بیشترشان زن و کودکند، از راوه و القائم فرار کردند و وارد الرطبه شدند.

شهر القائم یا «حصیبه غربی» شهری در استان الانبار در غرب عراق در ۴۸۰ کیلومتری بغداد است که در مرز سوریه و در کرانه فرات واقع شده و در جنوب آن میدان نفتی عکاشات قرار دارد.

این شهر پیشتر و در سرشماری سال ۲۰۰۸، بیش از ۱۰۰ هزار نفر و با روستاهای اطراف خود بیش از ۱۵۰ هزار نفر سکنه داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار