داوران بخش عکس و تجسمی جشنواره «محتشم» معرفی شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۵۶۸

داوران بخش عکس و تجسمی جشنواره «محتشم» معرفی شدند

مسعود زنده‌روح کرمانی، سیف‌الله صمدیان و علی قلمسیاه، بخش عکس «پنجمین جایزه هنر و ادبیات محتشم» را داوری و ۷ استاد تجسمی نیز آثار این بخش را قضاوت خواهند کرد.
داوران بخش عکس و تجسمی جشنواره «محتشم» معرفی شدند
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مسعود زنده‌روح کرمانی دبیر بخش عکس «جایزه هنر و ادبیات محتشم» در کنار سیف‌الله صمدیان و ابراهیم صافی آثار بخش عکس را داوری خواهند کرد.

زنده‌روح کرمانی گفت: جایزه هنر و ادبیات محتشم در چهار دوره گذشته به تمام تعهدات خود عمل کرده و به همین دلیل مورد وثوق هنرمندان قرار گرفته است.

دبیر بخش عکس جایزه هنر و ادبیات محتشم تأکید کرد: بعد از داوری، تعدادی از آثار به نمایشگاه این جشنواره راه می‌یابند و ۳ اثر برگزیده و ۷ اثر قابل تقدیر در مراسم اختتامیه معرفی خواهند شد.

زنده‌روح کرمانی با بیان راهکار مناسب‌تر برای افزایش تعداد آثار در جشنواره‌ها توضیح داد: می‌توان زمان اعلام فراخوان جشنواره‌ها را بیشتر کرد تا هنرمندان بتوانند در مدت زمان بیشتری به خلق ایده و اثر بپردازند تا در نهایت نتایج بهتری را در تمام جشنواره‌ها شاهد باشیم.

در بخش تجسمی نیز سیدامیر سقراطی، ایرج اسکندری، مسعود نجابتی، ابراهیم حقیقی، سیدکمال طباطبایی، جواد بختیاری و سیدمجتبی موسوی آثار را داوری خواهند کرد.
 
داوران بخش عکس و تجسمی جشنواره «محتشم» معرفی شدند
پنجمین دوره جایزه ملی محتشم به همت اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی در چهار بخش هنرهای تجسمی (نقاشی، گرافیک، خط، آثار حجمی)، عکس، شعر و رسانه‌های دیجیتال برگزار می‌شود.

شرکت کنندگان می‌توانند آثار خود را تا ۱۴ آبان ماه به رایانامه honariershad@gmail.com ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی Tehran.farhang.gov.ir مراجعه کررده و در صورت نیاز با شماره ۸۸۸۹۷۴۱۵ تماس بگیرند.
پربازدیدترین آخرین اخبار