آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۸۲۰
وزیر خارجه قطر:

نقشه عربستان برای قطر تغییر رژیم است

وزیر خارجه قطر گفت که کشورش به دنبال حل و فصل بحران از طریق گفتگو بود، ولی عربستان قصد بی ثبات کردن قطر را داشته و به دنبال تشدید تنش، تغییر رژیم و سایر چیز‌ها در قطر هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر در مصاحبه با شبکه سی ان بی سی تاکید کرد: اقداماتی که از سوی عربستان سعودی و سه کشور دیگر عربی علیه قطر اتخاذ و اجرا شده، به ضرر مبارزه ائتلاف آمریکایی علیه گروه تروریستی داعش بوده است.

عربستان سعودی، امارات متحده عربی، مصر و بحرین در ماه ژوئن روابط سیاسی و تجاری خود با قطر را قطع کردند، مسیرهای هوایی و دریایی با بزرگترین صادرکننده گاز مایع طبیعی جهان را مسدود کردند.

وی در پاسخ به این سئوال که "آیا جنگ با داعش به خاطر این بحران، آسیب دیده است"، گفت: بله، قطعا.

وزیر خارجه قطر افزود: بخش زیادی از دارو و مواد غذایی مورد نیاز قطر که مقداری از آن‌ها به پایگاه نظامی العبید آمریکا ارسال می‌شده، به طور معمولی از طریق مرز زمینی وارد کشور می‌شده که اکنون از سوی عربستان سعودی مسدود شده است.

وی اظهار داشت: بسته شدن حریم هوایی به این معناست که هواپیماهای قطری که حمایت لجستیکی را از این پایگاه نظامی انجام می‌دهند، تن‌ها می‌توانند از شمال این کشور و از طریق ایران پرواز کنند. افسران قطری که در فعالیت‌های ائتلاف به رهبری آمریکا علیه داعش مشارکت داشتند یا با ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین همکاری می‌کردند، اخراج شده اند.

وی در ادامه تاکید کرد: قطر به دنبال حل و فصل این بحران از طریق گفتگو بود، ولی عربستان سعودی قصد بی ثبات کردن قطر را داشته است. آن‌ها به دنبال تشدید تنش، تغییر رژیم و سایر چیز‌ها در قطر هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار