آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۹۱۳

جشنواره «آیات» در رشته شعر فراخوان داد

جشنواره قرآنی آیات در دومین دوره خود در رشته «شعر» فراخوان داد. این جشنواره در بخش‌ها و موضوعات مختلف به همت معاونت قرآن و عترت ارشاد به میزبانی استان لرستان برگزار می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ دومین دوره جشنواره قرآنی «آیات» در رشته شعر امسال به همت معاونت قرآن و عترت ارشاد در استان لرستان برگزار می‌شود.

این جشنواره در دو بخش اصلی شعر نو و شعر کلاسیک تدارک دیده شده که بخش ویژه با موضوع مفاهیم سوره مبارکه واقعه و بخش بومی نیز در این دوره از جشنواره در نظر گرفته شده است.

اشعار ارسالی در دومین دوره جشنواره قرآنی «آیات» در رشته شعر باید به ترتیب اولویت در موضوعاتی بازآفرینی هنری و ادبی مفاهیم سوره مبارکه واقعه، تبیین و ترویج هنری سبک زندگی قرآنی، نمایش هنری روحیه ایثار، جهاد و شهادت در آیینه شعر، بهره‌گیری و استفاده و استناد به آیات و مضامین قرآنی، تلمیح به سوره‌ها، داستان‌ها و شخصیت‌های قرآنی، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه و احادیث معصومین (ع)، مدح و ثنای اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع)، اشاره مستقیم به سیره علمی و عملی اهل‌بیت (ع)، اخلاق و معارف اسلامی و اصول و فروع دینی و تمامی مباحث و معارف مرتبط با حوزه قرآن و عترت باشند.

مقررات جشنواره

از تمامی شاعران جهت شرکت در جشنواره دعوت به عمل می‌آید. هر شاعر می‌تواند در هر بخش حداکثر پنج اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کند. اولویت انتخاب در مرحله نهایی با آثاری است که در جشنواره‌های دیگر برگزیده و چاپ نشده باشند.

دبیرخانه علاوه بر هدیه، هزینه ایاب و ذهاب شعرای برگزیده را جهت شرکت در مراسم اختتامیه پرداخت خواهد کرد.

شاعران باید آثار خود را از طریق روش‌های اعلام شده در مهلت زمانی مشخص، ارسال کرده و یا پرینت آثار خود را به همراه سی دی فایل Word و مشخصات کامل به آدرس دبیرخانه جشنواره پست کنند.

ارسال تصویر کارت ملی و عکس پرسنلی ٤ × ٣ شاعران همراه با اثر الزامی است. دبیرخانه جشنواره حق انتشار آثار را برای خود محفوظ می‌داند.

قالب‌ها و بخش‌های جشنواره

بخش اصلی:

شعر کلاسیک

شعر نو

بخش ویژه:

مفاهیم سوره مبارکه واقعه

بخش زبان‌های بومی:

کردی، ترکی، عربی (انواع قالب‌ها)

بخش جنبی:

زبان‌ها و گویش‌های لرستان: لکی، لری و بختیاری (انواع قالب‌ها)

جوایز برگزیدگان

شعر کلاسیک

نفرات اول تا سوم به ترتیب ۳، ۲ و یک میلیون تومان

پنج نفر برگزیده هرکدام ۵۰۰ هزار تومان

بخش شعر نو

نفرات اول تا سوم به ترتیب ۳، ۲ و یک میلیون تومان

پنج نفر برگزیده هرکدام ۵۰۰ تومان

بخش ویژه

جایزه یک نفر برگزیده بهترین شعر با موضوع سوره مبارکه واقعه ۲ میلیون تومان

بخش زبان‌های بومی

٩ نفر برگزیده هرکدام ۵۰۰ هزار تومان

بخش جنبی

زبان‌ها و گویش‌های لرستان: سه نفر برگزیده هر نفر ۵۰۰ هزار تومان

علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره تا پایان آبان‌ماه فرصت دارند آثار خود را به روش‌های ارسال از طریق سایت اداره ارشاد لرستان، ایمیل جشنواره و تلگرام به شماره ۰۹۳۰۴۹۱۸۰۴۲ ارسال کنند.

داوری آثار رسیده به جشنواره شعر آیات، آذرماه صورت می‌گیرد و برگزیدگان هر بخش در مراسم اختتامیه که دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود، معرفی و تجلیل خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار