آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۲۷۰

درخواست سازمان ملل از بغداد و اربیل برای کاهش تنش

دبیرکل سازمان ملل متحد از بغداد و اربیل خواست تدابیر عملی برای کاهش تنش و حل اختلافات فی‌مابین بر اساس قانون اساسی عراق اتخاذ کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از «السومریه‌نیوز»، «فرحان حق» معاون سخنگوی رسمی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، روز گذشته در گفت‌وگو با خبرنگاران در مقر این سازمان در نیویورک، اعلام کرد، دبیرکل سازمان ملل از دولت فدرال عراق و دولت اربیل می‌خواهد گام‌هایی عملی برای کاهش تنش، اجتناب از درگیری‌ها و حل اختلافات فی‌مابین در چارچوب قانون اساسی عراق بردارند.

فرحان حق درخصوص اوضاع انسانی در این منطقه نیز گفت، کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل و شرکایش در عراق غذا، آب و پناهگاه را در اختیار خانوار‌هایی که از ترس وقوع درگیری‌های نظامی در استان کرکوک و دیگر مناطق مورد منازعه، گریخته‌اند، قرار می‌دهد.

وی بدون اشاره به ارقام و آمار‌ها درباره شمار خانوارهای فراری از این مناطق، ابراز عقیده کرد که شمار زیادی از این آوارگان طی چند روز آینده به خانه‌های‌شان بازمی‌گردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار