آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۸۲۸
مسابقه ای برای برنامه نویسان؛

شهرستانی‌ها رکورد حضور در مسابقه را زدند/ دوره چهارم "کدکاپ شریف" بین المللی می‌شود

سومین دوره‌ی مسابقات برنامه نویسی کدکاپ با هدف افزایش دانش و مهارت برنامه‌نویسی شرکت‌کنندگان و کاربردی کردن این مهارت و دانش در صنعت فناوری اطلاعات کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین دوره‌ی مسابقات برنامه نویسی کدکاپ با هدف افزایش دانش و مهارت برنامه‌نویسی شرکت‌کنندگان و کاربردی کردن این مهارت و دانش در صنعت فناوری اطلاعات کشور برگزار شد.

برای آشنایی بیشتر با روند برگزاری این مسابقه با محمد باقر تبریزی دبیر اجرایی سومین دوره "کدکاپ شریف" گفت و گویی داشتیم.

تبریزی در خصوص روند برگزاری این مسابقات توضیح داد: مسابقات برنامه ریزی کشوری هر ساله با همکاری دانشگاه شریف میزبان علاقه‌مندان و برنامه نویسان سراسر کشور است. این مسابقه یک مرحله اینترنتی پیش از برگزاری مرحله اصلی دارد که به صورت آنلاین برای برنامه نویسان سراسر کشور برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی سومین دوره"کدکاپ شریف" در ادامه بیان داشت: در دوره پیش تن‌ها دو روز به برگزاری این مسابقه اختصاص داده شده بود، اما در این دوره تیم‌ها طی دو هفته به رقابت می‌پرداختند.

وی درباره نقاط قوت و ضعف سومین دوره "کدکاپ" توضیح داد: امسال ۱۸۵۰ نفر در این مسابقات شرکت کرده اند که سال گذشته رقمی در حدود ۱۴۵۰ نفر را داشتیم، ولی در مرحله حضوری، چون ظرفیت دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف محدود است میزبان ۲۰۰ نفر از برگزیدگان مرحله اینترنتی بودیم.

تبریزی در خصوص جوایز این مسابقه گفت: در این دوره از مسابقات، ۲۵ تیم حائز شرایط برای دریافت جایزه شدند و به ۱۰ تیم برتر جوایز ارزنده‌ای ارائه شد. ۷۰ ربع سکه جوایز این مسابقه بود که بین ۲۵ تیم تقسیم شد، تیم‌های دو نفره‌ای برای شرکت در مرحله حضوری مسابقات تشکیل شد که برای این تیم‌ها کلاس‌های تمرینی و آموزشی هم برگزار کردیم.

دبیر اجرایی سومین دوره"کدکاپ شریف" در پاسخ به این که چه چشم اندازی برای این مسابقات پیش بینی می‌کنید،گفت: می‌خواهیم چهارمین دوره مسابقات را به صورت بین المللی برگزار کنیم چرا که در این مسابقه برنامه نویسان به صورت آزاد شرکت می‌کنند و برای حضور در مرحله دوم مسابقات باید هزینه ۱۵۰ هزار تومانی پرداخت کنند.

وی اظهار داشت: شاخصه مهمی که این دوره از مسابقات را از دوره‌های قبل متمایز می‌کرد شرکت برنامه نویسان از سراسر کشور در این مسابقات بود و ۵۲ درصد شرکت کنندگان از شهرستان‌ها بودند.

تبریزی در پایان خاطر نشان کرد: این مسابقات به تعامل بیشتر برنامه نویسان سراسر کشور کمک می‌کند و به این امر نیز سرعت بیشتری می‌بخشد که برنامه نویسان حرفه ای‌تر در کار و فعالیت خود حاضر شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار