آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۰۱۷

کشته شدن ۳ نظامی ائتلاف سعودی در جنوب عربستان

تک تیراندازان یمنی امروز ۳ نفر از نظامیان ائتلاف سعودی را در نجران واقع در جنوب عربستان هدف قرار دادند.
به نقل از المسیره، عملیات نیروهای تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله علیه شبه نظامیان ائتلاف سعودی و نظامیان عربستانی طی ماه‌‏های اخیر افزایش چشمگیری داشته است.

آمارها نشان می دهند که یگان تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله در نیمه اول سال جاری میلادی موفق شدند 231 نظامی سعودی و 63 مزدور وابسته به ائتلاف سعودی را در جبهه های مرزی از پای دربیاورند.

سه نفر از نظامیان سعودی نیز امروز در پایگاه «الشبکه» در نجران واقع در جنوب عربستان به دست نیروهای تک تیرانداز یمنی کشته شدند.

نیروهای تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله طی دو روز گذشته نیز ۲۰ نفر از عناصر شبه نظامی وابسته به ائتلاف سعودی را در جبهه‎های صراوح و الغیل و المتون و یختل از پای درآوردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار