آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۲۱۵
الجبیر:

عربستان از راهبرد ترامپ درباره ایران حمایت می‎کند

وزیر خارجه عربستان می‎گوید که ریاض از راهبرد رئیس جمهور آمریکا درباره ایران حمایت کرده و نگرانی‎های دونالد ترامپ درباره تهران را درست می‎داند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،عادل الجبیر، امروز سه شنبه در اظهاراتی گفته است که عربستان از راهبرد رئیس جمهور آمریکا درباره ایران که بر اساس آن پایبندی ایران به برجام تایید نشده، حمایت می‎کند.

وزیر خارجه عربستان این اظهارات را در نشست اندیشکده انگلیسی چنم هاوس بیان کرد.

او اظهار داشت که ایرانی‎ها باید متوجه باشند اوضاع نمی‎تواند مثل گذشته باشد و  نمی‎توانند مانند قبل رفتار کنند.

الجبیر مدعی شد که جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‎ای، کمک بزرگی به مقابله با اشاعه اتمی در جهان کرده است.

الجبیر ضمن درخواست برای آنچه افزایش میزان بازرسی‌ها از ایران خواند، اظهار داشت که این بازرسی‌ها شامل مراکز نظامی و اعلام‌ نشده نیز بشود.

وزیر خارجه سعودی در بخش دیگری خواستار حل شدن آنچه موضوع هسته‌ای ایران، حمایت تهران از تروریسم و موشک‌های بالستیک خواند، شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار