آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۳۲۴
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان خوزستان:

دانشگاه علوم پزشکی اهواز به زائرین اربعین حسینی خدمات ارائه می‌دهد/ از از استقرار سامانه اتاق عمل صحرایی تا انجام خدمات پزشکی

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان خوزستان از برپایی درمانگاه شبانه‌روزی و ارائه خدمات درمانی به صورت شبانه‌روزی به زائرین اربعین حسینی، توسط دانشگاهیان علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهیار میرخشتی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان خوزستان گفت: خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بخش‌های مختلفی، چون ویزیت پزشک عمومی به‌صورت شبانه روزی، ارائه خدمات پرستاری با حضور پرستاران خانم و آقا در هر شیفت کاری، حضور ماما جهت ارائه خدمات مامایی به بانوان، حضور تکنسین داروخانه در هر شیفت کاری جهت تحویل اقلام دارویی و حضور کارشناس آزمایشگاه جهت انجام آزمایشات اورژانسی به زائرین ارائه می‌شود.

وی استقرار سامانه اتاق عمل صحرایی در محل درمانگاه جهت انجام اعمال جراحی درصورت نیاز، استقرار سامانه سیار دندانپزشکی و انجام خدمات دندانپزشکی در شیفت صبح و عصر، استقرار پنج دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس جهت اعزام بیماران نیازمند از درمانگاه به بیمارستان سوسنگرد و استقرار پنج دستگاه آمبولانس در محل مواکب جهت انتقال بیماران به درمانگاه را از دیگر خدمات ارائه شده تیم فوریت‌های پزشکی این دانشگاه به زائرین برشمرد که می‌توان به آن اشاره کرد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان خوزستان افزود: ۱۰ دستگاه آمبولانس نیز در مسیر سوسنگرد تا مرز چذابه جهت ارائه خدمات اورژانسی به مصدومان احتمالی حوادث و سوانح مستقر شد.

وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات این درمانگاه از شنبه ۶ آبان لغایت ۲۲ آبان ماه ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز تمدید می‌شود.

گفتنی است، روزانه ۱۲۰ نفر نیروی درمانی، خدماتی و پشتیبانی فقط در حوزه درمان در مرز چذابه و به‌صورت میدانی در خدمت زائران خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار