آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۴۸۸
بسیج دانشجویی دانشکده شهید یزدانپناه سنندج:

۱۳ آبان تبلور راهبرد مهم و تاثیرگذار وحدت و تبعیت از ولی‌فقیه در راه انقلاب است

بسیج دانشجویی دانشکده شهید یزدانپناه سنندج با صدور بیانیه ای به مناسبت 13 آبان اعلام کرد: این روز بزرگ، تبلور راهبرد مهم و تاثیرگذار وحدت، همگرایی و تبعیت از، ولی فقیه در راه انقلاب و درهم شکستن هیمنه استکبار است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،


متن این بیانیه بدین شرح است:

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَعَدُوَّکُمْ أَوْلِیَاء (ممتحنه ۱)

انقلاب اسلامی ایران بی شک تجلی تمام نمای اراده ملتی استوار، متکی بر ایمان و اعتقاد راسخ به نصرت الهی در راه استکبار ستیزی و آزادیخواهی درقرن حاضراست و همین نیت‌های پاک و بی آلایش نفوذ معنوی ایران اسلامی در قلب امت‌های بیدار شده جهان اسلام را پدید آورده است. یکی از روزهای بزرگ، که هیچگاه از یاد و خاطره مردم مومن و وفادار ایران اسلامی محو نخواهد شد، یوم الله ۱۳ آبان"روز ملی مبارزه با استکبار جهانی " است. 

مقطعی مهم که وقوع سه رخداد سرنوشت ساز، آن را به میعادگاه تقابل همیشگی مستضعفان جهان با مستکبران تبدیل نموده است.

یوم الله ۱۳ آبان از سویی با شهادت مظلومانه دانش آموزان و تبعید امام نشانگر ظلم و استبداد مستکبران جهان است و از سوی دیگر با حماسه آفرینی شگرف جوانان انقلابی در تسخیر لانه فساد و جاسوسی آمریکا تحقق بخش شعار «مرگ بر آمریکا» و نمایانگر مشی سیاسی جوانان انقلابی این مرز و بوم است که هیچ گاه اجازه زیاده خواهی و زورگویی به ابرقدرتهای شرق و غرب را نخواهند داد.

این روز بزرگ، تبلور راهبرد مهم و تاثیرگذار وحدت، همگرایی و تبعیت از، ولی فقیه در راه انقلاب و درهم شکستن هیمنه استکبار است که امروزه با گذر از مرز‌ها در مشت گره کرده مردمان آزادیخواه مسلمان جهان به عنوان نماد مبارزه با نظام‌های استبدادی دیکتاتوری و سرمایه داری تجلی پیدا کرده و روح برگشت به اسلام ناب و اصیل را در دیگر کشورهای اسلامی دمیده است.

آنچه که مسلم است اینکه، شیطان بزرگ و اذناب ابلیس و دشمنان ایران اسلامی هیچگاه از پای ننشسته اند و هر روز با ترفندی قصد سد راه ملت بزرگ ایران در رسیدن به قله‌های رفیع عزت و سعادت در سایه حاکمیت ا... را دارند. اما غافل از اینکه توطئه‌های آن‌ها یکی پس از دیگری با رهبری داهیانه رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت ا... العظمی امام خامنه‌ای «مدظله العالی» خننثی می‌شود و دستاوردی جز افزایش نفرت و انزجار ملت مسلمان ایران از آمریکا و هم پیمانانش و استحکام روز افزون شعار «مرگ بر آمریکا» نداشته است، بویژه اینکه؛ سخنرانی سخیف و مضحک رئیس جمهورامریکا برعلیه سپاه پاسداران وملت قهرمان و آزاده ایران اسلامی، موج وحدت و همبستگی را ایجاد کرده است.

صدای خرد شدن اعتماد کردن به آمریکا از زیر پای همة جهانیان باید به گوش برسد تا آمریکا هر آنچه که از استعمار مردم دنیا بدست آمده خرج مداوای استخوان‌های خرد شده اعتماد دیگران کند. شعار مرگ بر آمریکا، شعار مرگ بر استعمار و استکبار است و هیچ‌گاه از زبان‌های ما قطع نمی‌گردد,، زیرا آن‌را فریضه عینی برای خود می‌دانیم.

جمهورى اسلامى ایران قرن‌هاى متمادى است که داراى شکل مستحکمى از دولت-ملت مى‌باشد. وسعت و جمعیت فراوان، پیوستگى فرهنگى در عین تفاوت‌هاى دینى، قومى و زبانى، نیروى نظامى و رهبرى قدرتمند؛ به‌عنوان برخى از مولفه‌هاى قدرت بخش، جمهورى اسلامى ایران را از سایر کشورهاى منطقه متمایز کرده است. همین نقاط تمایز باعث شده است تا هماوردى با دشمنان به عدد نوع دشمنى‌ها، متنوع، ترکیبى و به‌مراتب سخت‌تر باشد. هماوردى جمهورى اسلامى ایران نه از مسیر راه‌حل لیبى و تسلیم شدن و نه از مسیر کشورهاى عربى به‌مثابه مشترى سلاح‌هاى غرب شدن بلکه از مسیر آزمایش و نمایش برنامه‌ریزى‌شده پیشرفت‌هاى بومى موشکى ادامه پیدا مى‌کند. در این چارچوب تهدید پاره کردن سند برجام با تهدید آتش زدن آن پاسخ داده شده و وابسته‌سازى کل معادلات کشور به چنین سندى هم اشتباه راهبردى محسوب مى‌گردد. 

ملت موحد و غیور باید در این برهه خاص با حفظ هشیاری و ارتقاء بصیرت در مواجهه با توطئه‌های جدید شیطان بزرگ، فرصت گرانسنگ و تاریخی یوم الله ۱۳ آبان را به عرصه حماسی دیگر برای تجدید پیمان با آرمانهای استکبار ستیزانه امام امت، شهدای عزیزی همچون شهید حججی‌های که حجتی شدند برای ملت غیور ایران اسلامی بدل کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار