آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۱۸۳
حجت‌الاسلام فقیهی مطرح کرد

بیش از ۱۱ هزار دانشگاهی در هفدهمین دوره به عتبات اعزام شدند

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از اعزام ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر از دانشگاهیان به عتبات در هفدهمین دوره اعزام‌های این ستاد خبر داد و افزود: این دوره اعزام از ۱۶ مرداد آغاز شد و آخرین کاروان دانشگاهی هم دیروز به کشور بازگشت.
به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از اعزام ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر از دانشگاهیان کشور به عتبات عالیات در هفدهمین دوره اعزام‌های این ستاد خبر داد و افزود: هفدهمین دوره اعزام دانشجویان به عتبات از ۱۶ مرداد ماه آغاز شده و این اعزام‌ها تا ۶ آبان ماه ۹۶ ادامه یافت و آخرین کاروان دانشگاهی روز جمعه ۱۲ آبان ماه به ایران اسلامی بازگشت.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار داشت: این ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشگاهی در قالب ۲۹۷ کاروان به عتبات عالیات سفر کردند که از این تعداد ۲۳۷ کاروان هوایی و ۶۰ کاروان زمینی اعزام شدند.

وی گفت: بیشترین آمار اعزام از استان تهران بوده است و استان‌های قم، فارس و خراسان رضوی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

فقیهی تاکید کرد: تمامی کاروان‌های دانشگاهی دارای روحانی بودند و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، ۱۲ مداح ثابت را هم در نجف و کربلا در نظر گرفت که مراسم استقبال و زیارت اول در حرم و وداع شب آخر در کربلا و نجف، زیر نظر روحانی کاروان و با حضور مداحان اعزامی برگزار شد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان تصریح کرد: همچنین ۶ خبرنگار در این دوره حضور دانشگاهیان در عتبات عالیات را با ارسال خبر و عکس انعکاس دادند.

وی یادآور شد:برنامه‌های فرهنگی ویژه کاروان‌های دانشگاهی با همکاری بعثه مقام معظم رهبری در نجف و کربلا انجام شد که از آن جمله اعزام دانشگاهیان برای زیارت «صافی صفا» و «حربن یزید ریاحی» با روایت‌گری مصور توسط راوی و نماینده بعثه در مرقد مطهرهای ایشان برگزار شد.

فقیهی تاکید کرد: همایش‌های «احلی من العسل» نیز در کربلای معلی در محل بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد که دانشگاهیان در این همایش‌ها تجدید میثاق مجددی با امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری بستند.

وی در خصوص ثبت نام دوره بعدی عتبات دانشگاهیان گفت: اعزام دانشگاهیان در دوره هجدهم به عتبات از اواخر دی ماه انجام خواهد شد که زمان دقیق ثبت نام آن را از سایت لبیک و رسانه‌ها به اطلاع دانشگاهیان محترم خواهیم رساند.

فقیهی در خصوص اعزام زائرین ذخیره در این دوره نیز گفت:در هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان اکثریت زائرین ذخیره به عتبات اعزام شدند. با انصراف دانشجویان اصلی از زائرین ذخیره در کاروان‌ها جایگزین شدند و در این دوره توانستیم تعداد زیادی از زائرین ذخیره را به عتبات عالیات اعزام کنیم.

وی ادامه داد: طبق آماری که بانک ملت اعلام کرده است حدود ۵ هزار نفر از دانشگاهیان موفق به دریافت وام تسهیلات یک و یک نیم میلیون تومانی عتبات در این دوره شدند. همچنین ۶۰۰ نفر از زائرین دانشگاهی از صندوق رفاه وزارت علوم وام یک و یک و نیم میلیون تومانی دریافت کردند.

فقیهی در مورد میزان رضایتمندی زائرین این دوره از عتبات دانشگاهیان نیز گفت:در هر دوره از اعزام، نظرسنجی میان زائرین دانشگاهی انجام می‌شود. هنوز نتایج نهایی نظرسنجی این دوره اعلام نشده است؛ اما اجمالا اکثریت دانشگاهیان رضایت داشته اند.

وی در مورد استقبال دانشگاهیان از اعزام در ایام عرفه و عاشورا به عتبات گفت:استقبال دانشگاهیان از اعزام در ایام عرفه و عاشورا به عتبات بسیار زیاد بود که از بین متقاضیان برای تشرف در این ایام قرعه کشی به عمل آمد و زائرین اعزام شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار