کد خبر:۶۴۴۱۹۶
ناهید خداکرمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دولت ملزم به ایجاد سازوکار برای حمل‌ونقل عمومی است

عضو شورای شهر پنجم پیرامون مسئله آلودگی هوا و اقداماتی که برای رفع آن باید انجام داد اذعان داشت: آلودگی هوا یک مسئله مولتی فاکتوریال است. آنچه که دولت براساس قانون هوای پاک ملزم به انجام دادن آن است این است که سازوکاری برای حمل و نقل عمومی داشته باشد.
ناهید خداکرمی، عضو شورای شهر پنجم در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرامون مسئله آلودگی هوا و اقداماتی که برای رفع آن باید انجام داد اذعان داشت: آلودگی هوا یک مسئله مولتی فاکتوریال است. آنچه که دولت براساس قانون هوای پاک ملزم به انجام دادن آن است این است که سازوکاری برای حمل و نقل عمومی داشته باشد و طبق یک برنامه مشخص و زمان بندی شده خودروهای دودزا را حذف و با خودروهایی که آلودگی کمتری دارند جایگزین کند. 

وی افزود: موتور سیکلت از جمله وسایل نقلیه پردود محسوب می‌شود که در مورد مبحث آلودگی هوا باید به این مسئله توجه کرد و موتورسیکلت‌ها را برقی کرد همان گونه که در قوانین قبلی و در قانون هوای پاک این مسئله بوده است. 

این عضو شورای شهر در مورد راه حل هایی که می‌توان ارائه داد، گفت: برای مثال می‌توان با انجام واردات هم برای ایجاد شغل اقدام و هم آلودگی را کمتر کرد. در واقع باید توجه کرد که می‌توان با ایجاد کارخانه هایی که خط تولید موتورسیکلت‌های برقی را از شرکت‌های معتبری مثل بنز و یا شرکت‌های معتبر کره‌ای که دارای استانداردهای روز دنیا هستند می‌گیرند، گامی موثر در جهت تولید موتورسیکلت‌های برقی در مکان هایی که مستعد هسنتد و پتانسیل تاسیس این گونه کارخانه‌ها را در خود دارند؛ برداشت.

وی افزود: امید است ما هم خط تولید را در کشور خود داشته باشیم، اما ما نمی‌توانیم تا آن زمان صبر کنیم به همین دلیل مجبوریم برای سرعت بخشیدن به زمان از واردات استفاده کنیم.
ناهید خداکرمی با اشاره به این که برای کاهش آلودگی هوا همه باید کمک کنند گفت:این که همه ما منتظر باشیم دولت، شهرداری و شورای شهر کاری کنند ناشدنی است اگر مردم نخواهند هیچ کاری از پیش نمی‌رود ما باید فرهنگسازی داشته باشیم و دلمان برای خود و فرزندانمان بسوزد که اگر خودرویی شخصی داریم برای تفریحات غیرضروری از آن استفاده نکنیم.

این نماینده شورا گفت: برای جلوگیری از آلودگی هوا از سفرهای شخصی و غیرلازم نیز باید جلوگیری شود واگر همه ما خودمان احساس مسئولیت کنیم قطعا فرایند کاهش آلودگی هوا زودتر اتفاق خواهد افتاد، ولی اگر منتظر بمانیم که فقط دولت بخواهد این آلودگی‌ها را مهار کند تقریبا می‌توان گفت: مسئله‌ای ناشدنی است. 

خداکرمی افزود: در تمام کشورهای دنیا مثل فرانسه، انگلستان ودیگر کشورهای اروپایی اکثرمردم از دوچرخه استفاده می‌کنند و یا به پیاده روی مبادرت می‌ورزند. خواهش من این است که موانعی که برای دوچرخه سواری خانم‌ها و یا حتی موتورسواری خانم‌ها وجود دارد برطرف شود. اگر موتور برقی در کشور داشته باشیم چه ایرادی دارد که خانم‌ها از موتورسیکلت استفاده کنند در حالی که شاهد این هستیم بانوان ما پشت ترک موتور سوار می‌شوند، اما همین که می‌خواهند به عنوان راننده باشند برایشان مانع ایجاد می‌شود.

وی افزود: زنان ما می‌توانند افرادی باشند که پیام آور هوای پاک هستند اگر ما تسهیلات دوچرخه سواری زنان را در مکان‌های عمومی فراهم کنیم مطمئن باشید خیلی از این دوچرخه سواران می‌توانند فضای جامعه را برای این مسئله با خود همراه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار