آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۵۸۲۲
حسن خلیل آبادی در گفت‌گو با خبرگزاری دانشجو:

مالکان ابنیه تاریخی با تسهیلات مرمتی آن را به جاذبه گردشگری تبدیل کنند/بنای تاریخی خازن الملک درخطر تخریب است

عضو شورای شهر درگفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت:این ملک که مربوط به دوره قاجار است گویا توسط صاحبان اصلی فروخته شده و مالک فعلی نیز اجازه بازدید از خانه را به ما نداده‌است.
حسن خلیل آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون ابنیه تاریخی که در معرض ویرانی هستند به ویژه بنای تاریخی خازن الملک که مربوط به دوران قاجار است و در منطقه ۱۵ خرداد واقع شده گفت: این ملک که مربوط به دوره قاجار است گویا توسط صاحبان اصلی فروخته شده و مالک فعلی نیز اجازه بازدید از خانه را به ما نداده‌است.
وی افزود: در حال حاضر از شهردار منطقه خواسته‌ایم تا به آنجا بروند و بازدید کنند و گزارش کاملتری برای ما بیاورند. در حال حاضر به کمک همسایه‌ها تعداد کمی عکس توانستیم بگیریم که بیانگر این است که سالن آینه کاری آن دچار آسیب شده و آینه‌هایش در معرض ریختن است، گچکاری‌ها آسیب دیده و کل ساختمان روبه تخریب است.
خلیل آبادی ادامه داد: از سازمان میراث فرهنگی و شهرداری منطقه خواهش کرده‌ایم که از طرق قانونی وارد شوند و نگذارند که این میراث تخریب شود. 
وی پیرامون خرید این بنا گفت: درحال حاضر از وضعیت شهرداری برای خرید این بنا اطلاعی نداریم، اما مسئله‌ای که اهمیت دارد این است که مالکان اینگونه ابنیه باید در مقابل این میراث مانند هویت خود، اسم، شناسنامه و خاک کشورشان احساس مسئولیت کنند. همانگونه که زمان جنگ برای دفاع از خاک کشور مردم رفتند تا این خاک مورد تعدی قرار نگیرد اکنون نیز این میراث بخشی از خاک و جغرافیای ما است که باید حفظ شود. 
خلیل آبادی با اشاره به اینکه مالکان میتوانند برای ابنیه تاریخیشان تسهیلات بگیرند گفت: مالکان می‌توانند با تسهیلات مرمتی این ابنیه را به جاذبه‌های گردشگری تبدیل کرده و سودبیشتری نسبت به ساخت و ساز برایشان خواهد داشت و خدمتی هم به شهر و هویت شهر می‌توانند کرده باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار