اختصاص ديرهنگام اعتبارات به طرح‌هاي قرآني لطمه مي ‍‌‌زند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۶۷
مديركل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الكريم:

اختصاص ديرهنگام اعتبارات به طرح‌هاي قرآني لطمه مي ‍‌‌زند

مديركل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الكريم، وابسته به سازمان تبليغات اسلامي، اختصاص ديرهنگام اعتبارات را عامل بروز مشكلات و ناهنجاري‌ در طرح‌ها و برنامه‌هاي قرآني دانست.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، حسين بهبودي گفت: زمان تخصيص اعتبار به مراكز عمومي و دولتي از جمله ناهنجاري‌هايي است كه تمامي دستگاه‌ها را دچار چالش جدي مي‌كند.

وي افزود: بهار بهترين زمان سال به دليل سهولت اياب و ذهاب دست‌اندركاران استاني به سازمان دارالقرآن الكريم است كه اغلب به دليل اينكه فصل بهار، صرف تلاش به منظور جذب و اختصاص اعتبار به فعاليت‌ها مي‌شود، اجراي طرح‌ها و تعامل مديران و عاملان اجرايي طرح‌ها در سراسر كشور با تأخير صورت پذيرفته و اجراي برنامه‌ها محدود به فصل تابستان و پاييز مي‌‌شود.

بهبودي با اشاره به مشكلات رفت وآمد، تعامل با استان‌ها در فصل زمستان و ابراز تأسف از اينكه با توجه به ضعف برنامه‌ريزي به دليل اختصاص اعتبارات ديرهنگام به فعاليت‌هاي قرآني، چندين‌ماه از سال بدون مديريت جدي سپري مي‌شود، اظهار داشت: بيش از 90 درصد طرح‌ها و برنامه‌هاي قرآني تنها در تابستان و پاييز قابل اجراست.

لازم به ذکر است، سازمان دارالقرآن الكريم در سال‌ جاري در حوزه آموزش و پژوهش به منظور بهره‌گيري از تجارب و تخصص اهل فن و استادان صاحب‌نظر قرآني، بعد از يك وقفه چند ماهه، شوراي تخصصي آموزش و پژوهش را مجدداً احيا كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار