آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۶۷۱۸
وزیر خارجه لبنان:

شک نداریم که وضعیت سعد الحریری در عربستان طبیعی نیست

وزیر خارجه لبنان می‌گوید شکی نیست که وضعیت نخست وزیر مستعفی این کشور در عربستان غیر طبیعی است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر خارجه لبنان می‌گوید شکی نیست که اوضاع نخست وزیر مستعفی این کشور در عربستان غیر طبیعی است.

جبران باسیل، عصر چهارشنبه در واکنش به وضعیت الحریری در عربستان گفت که «بی‌شک وضعیت وی در عربستان غیر طبیعی است».

به نوشته شبکه المیادین، وی ادامه داد: «هیچ دلیلی وجود ندارد که مانع برگشتن سعد الحریری شود».

وزیر خارجه لبنان همچنین گفت که اگر عربستان با ایران و حزب‌الله مشکلی دارد باید این مشکل را با آن دو حل کند و نه با همه لبنانی‌ها.

باسیل افزود: «تا زمانی که وضعیت نخست وزیر ما مبهم است، هر آنچه گفته و خواهد گفت: مبهم خواهد بود، این مشکل تن‌ها با بازگشت وی به لبنان حل می‌شود».

بیش از ۱۱ روز از استعفای مشکوک سعد الحریری در عربستان سعودی می‌گذرد و افزایش مدت اقامت وی در این کشور به رغم درخواست مقامات و احزاب لبنانی از وی برای بازگشتن به لبنان، گمانه زنی‌ها در خصوص بازداشت وی در عربستان را تقویت کرده است.

میشل عون، رئیس جمهور لبنان امروز چهارشنبه در تازه‌ترین اظهارات خود اقدام عربستان در خصوص مانعت از بازگشت الحریری را خصمانه خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار