آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۶۷۵۰
در گفت‌وگو با دانشجو مطرح شد

انتقاد شهربانو امانی از عملکرد فراکسیون امید/ در اقلیت بودن، بهتر از فراکسیونی است که به نام اصلاحات و به‌کام دیگران تشکیل شده است

عضو شورای شهر تهران وجود یک اقلیت پویا کارآمد و قدرتمندرا به‌مراتب سودمند‌تر از اقلیتی می‌داند که ازنظرکمی به نام اصلاحات ولی به کام سایرین باشد.
شهربانو امانی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در دوره ششم و عضو فعلی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص انتقادات وارد به فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی گفت: فراکسیون امید در مجلس دهم براساس لیستی که در سال 94 برای انتخابات در تهران و سراسر کشور در چارچوب یک ائتلافی که به تایید شورای عالی اصلاح‌طلبان رسیده بود به مردم ارائه شد. بسیاری از کاندیداها که حامی دولت بودند، اما عضو جبهه پایداری نبودند، و حتی اصولگرا بودند برای کسب آرای مردم، سعی کردند به عضویت این لیست درآیند.

وی اضافه کرد: هدف اصلی اصلاح طلبان برای مجلس دهم جلوگیری از ورود تندرو‌ها به صحن مجلس بود و آن‌ها سعی می‌کردند اصلاح طلبان شناسنامه دار و اصولگرایان معتدل و حامی دولت به مجلس راه یابند بر این اساس در گام اول یک ائتلاف نانوشته برای جلوگیری از تندرو‌ها به مجلس تشکیل شد.

امانی با اشاره به اینکه تندرو‌ها وقتی بلندگوی قوی مثل بلندگوی مجلس را به دست می‌گیرند بیشتر صدای خود را آشکار می‌کنند، گفت: در این روند تعدادی از اصلاح طلبان به علت همراهی نکردن شورای نگهبان حذف شدند براین اساس فضایی ایجاد شد برای اینکه اصولگرایان در این لیست قرار گیرند لذا فراکسیون امید در انتخابات هیئت رئیسه اولین سال مجلس دهم از کاندیدای ریاست مجلس این فراکسیون یعنی عارف استقبال نکرد.

فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: براساس این روند فعالان اصلاح طلب عنوان کردند چرا در مجلس لیست امید رفتار حزبی و فراکسیونی نکرد و به سمت فردگرایی تمایل یافت.

وی افزود: ما در سال 94 تنها ۳۱ کاندیدای شناسنامه دار اصلاح طلب داشتیم برخی از افراد لیست امید که مورد حمایت اجتماعی اصلاح طلبان قرار گرفتند متاسفانه در مجلس فراکسیونی رفتار نکردند و رفتاری سیاست مدار و در چارچوب تدبیر به نمایش نگذاشتند.

امانی با بیان اینکه در شرایط فعلی افکار عمومی فضای مجازی و رسانه‌ها به مردم کمک می‌کنند تا به خوبی بر کار افراد نظارت داشته باشند، گفت: این اتفاق به سالم سازی جامعه کمک می‌کند در شرایط فعلی نیز باید هیئت رئیسه فراکسیون را در شورای عالی تصمیم گیری کند و اعضای لیست امید با مردم صادق باشند آن‌ها که با آن لیست به مجلس وارد شدند صراحتا بگویند آن زمان لازم بود برای کسب رای به این لیست وارد شوند که اگر این فشار‌ها نبود لیست امید با تعداد قلیلی بسته می‌شد.

فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه این گفتگو به مقایسه اقلیت‌های مجلس در دوره پنجم و ششم پرداخت و گفت: اقلیت مجلس پنجم قوی و پویا بود و تاثیرگذاری بالایی بین افکار عمومی و در مجلس داشت، اما اقلیت مجلس ششم اصولگرایانی منفعلی بودند که چندان عملکرد شایان توجهی نداشتند.

وی تصریح کرد: به اعتقاد من یک اقلیت فعال، شناسانه دار، پویا و کارآمد به اضافه یک اقلیت قوی، قدرتمند، همفکر و پاسخگو که اعتقاد به کار اجتماعی داشته باشند بسیار بهتر از فراکسیونی است که از نظر کمی با نام اصلاحات به کام سایرین باشد.

امانی در پایان خاطرنشان کرد: مردم ما به آن سطح از سواد و شعور سیاسی رسیده اند و  رفتار سیاسی دوگانه را نمی‌پسندند و این افراد به خوبی می‌دانند که اگر در لیست امید نبودند قطعا سایر رقبایشان رای می‌آوردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار