کارگردان و فیلمنامه نویس کشور درباره استفاده از ریل و قطار در فیلم گفت: در قطار یک بار احساسی و ماجرایی خاصی وجود دارد که وقتی در قالب فیلم در میآید، دیدنیتر میشود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ وحید موسائیان کارگردان و فیلمنامه نویس کشور؛ مرتضی احمدی را یکی از چهرههای فراموش نشدنی هنرهای نمایشی ایران نامید و در رابطه با شخصیت اخلاقی و حرفهای او گفت: تلاش هایی که مرحوم احمدی در طول عمر خود برای سینمای کشور انجام داد هیچ وقت از اذهان فراموش نمیشود.
موسائیان افزود: او نمونه بارز اخلاقی و هنری در میان بازیگران بود که حتی با وجود مشکلات بسیاری که در زندگی شخصی خود داشت، هیچ وقت لب به گلایه نگشود و سعی کرد تا با کارهای خود لحظات نابی را برای مخاطبان خود به نمایش بگذارد.
او تقدیر و نام بردن از هنرمندانی مثل زنده یاد احمدی را در برنامههای هنری، خدمت به هنر مملکت خواند و اظهار داشت: یاد هنرمند همیشه در ذهن مردم زنده است، اما گاهی لازم است تا ویژه برنامه هایی را برای آنها برگزار کنیم تا از زحمات کسانی که زندگی و جوانی خودشان را پای هنر گذاشتند، قدردانی کرده باشیم.
کارگردان فیلم " فرزند چهارم" در پاسخ به اینکه برگزاری جشنوارۀ هنری در راه آهن چقدر لازم است، اینطور بیان داشت: راه آهن پر از سوژهها و داستانهای متفاوت است. داستان هایی که به خاطر حضور انسانهای متفاوت میتواند برای فیلمسازان جذاب باشد. به زعم بنده ورود راه آهن به مقوله هنر بسیار بهتر از جشنواره هایی است که با صرف بودجههای هنگفت دولتی، هیچ خروجی ندارند.
موسائیان به الهام گرفتن بسیاری از فیلمسازان جهان از ریل و قطار در ساخت فیلمهای خودشان اشاره کرد و بیان داشت: در قطار یک بار احساسی و ماجرایی خاصی وجود دارد که وقتی در قالب فیلم در میآید، دیدنیتر میشود. نگاه به سینمای غرب و ساخت فیلم هایی که قدمت آن به قبل از جنگ جهانی دوم میرسد ما را با اهمیت راه آهن بیش از پیش آشنا میسازد.
او توجه به فیلمسازان جوان و مستعد و حمایت از آنها را به مسئولان جشنواره فیلم و عکس راه آهن پیشنهاد داد و گفت: هدفگذاری در ادامه راه و قدم برداشتن فراتر از یک جشنواره و بررسی فیلمهای موفقی که در این سالها ساخته شده است و حمایت از فیلمسازان مستعد از جمله راه هایی است که میتواند بر اعتلای نام جشنواره بیفزاید.